Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieznośne darcie dzieci za oknem !!

Polecane posty

Gość gość

i nie,nie jest normalna zabawa,to jest jakaś strszna dzicz! one chyba robia zawody które głośniej ,rety kupując to mieszkanie wiedziałam że to nie domek na wsi ale żeby az tak !!?? Dodam że mieszkam tutaj od kilku lat i ani razu nie słyszałam by jakikolwiek rodzic zwrócił uwagę swojemu dziecku żeby było spokojne ,po prostu siedzą w oknach/na balkonach i patrzą ,dla mnie to nie do pomyślenia,ja swoje dziecko zawsze uczulałam że nie można tak bezmyślnie hałasować że ludzie po pracy odpoczywają ,oczywiście nie ograniczałam mu radosnych zabaw,tylko nie pozwalałam na darcie bez potrzeby.

Gość JASIA5
ja bije pasem odrazu jak sprubuje i tak ze koledzy slysza na porwurku i jest cicho

Gość gość
też tak miałam, ale sprawę załatwiłam definitywnie. strzeliłam bachorowi z wiatrówki męża, w nogę i krew i krzyk i wszystkie bachory posdpiertalały na widok krwi. i spokój i cisza. a potrzebowałam ciszy bo akurat chciałam wysłuchać homilii Ojca Świętego

Gość gość
Dzieci sie zawsze drą, to normalne. U mnie pod blokiem też i prawie tego nie zauważam, dopiero teraz jak przeczytałam ten wpis.

Gość gość
19:55 też tak miałam, ale sprawę załatwiłam definitywnie. strzeliłam bachorowi z wiatrówki męża, w nogę i krew i krzyk i wszystkie bachory posdpiertalały na widok krwi. i spokój i cisza. a potrzebowałam ciszy bo akurat chciałam wysłuchać homilii Ojca Świętego x Coś podobnego, jak mogłaś skrzywdzić dziecko? Przeklinam cię, ty obłudna szmato.

Gość gość
nie jest to normalne,to nam sie zdaje że jest normolne bo stało się to normą,ja mojej też nie pozwalam na wrzaski i ona sie oburza dlaczego krzysiu może 30 x na godzine krzyczeć do okna mamoooo a ona jak coś potrzebuje to musi przyjść. I nie zamierzam bynajmniej jej na "normę" pozwolić.

Gość gość
kurffa gdyby nie wizja pierdla to też bym wziął klame i wystrzelał to w pisdu,no może oszczędziłbym parę ,ale 3/4 do odstrzału razem z rodzicami

Gość gość
Dzieci się drą bo rodzice im każą. A nuż ktoś się wkurzy i będzie go mozna zamknąć, a oni (ci rodzice) dostaną premię od komendanta.

Gość gość
ja też nie wiem co się dzieje,kiedyś rodzice pracowali,dzieciaki latały samopas a było o wiele spokojniej ,teraz matki pierdzą w fotel przed kompem a dziecko przyprawia o zawał wszystkich sąśsiadów