Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób są wybierane na fejscie propozycje "osoby któe możesz znać"

Polecane posty

Gość gość

Wie ktoś? Czy na podstawie kojarzonego maila, z którego zalogowane są dwie osoby czy może też przez podglądania przez inne osoby? Zauważyłam, że proponowane są mi osoby których nie znam i z którymi nie mamy żadnych wspólnych znajomych, na maila raczej też nic nie pisaliśmy... Czy ktoś się orientuje?

Gość gość
wie ktoś?

Gość gość
no mi wychodzą osoby ktore podglądałam albo znajomi znajomych lub znajomi osób których podglądałam. zaproszenia natomiast dostaję nawet od osób których nie znam, nie wiem jak dotarli do mnie. musieli coś wpisać i zaczepiają mnie, nie wiem...

Gość gość
jak cie stresują takie rzeczy to zablokuj możliwie najbardziej fejsa żeby nikt obcy nie miał prawa dostępu i tyle

Gość gość
Ale ja tych osób nie podglądałam, czy to znaczy że oni podglądali mnie?

Gość gość
możliwe,ja podgladam z pewnych względów różne obce osoby

Jak ktoś Was podgląda to macie go od razu w czołówce proponowanych, w drugą stronę raczej nie działa, osoby które ja podglądam czasem pojawią się w propozycjach, czasem nie, pewnie te co się pojawiły, zobaczyły mnie w proponowanych, bo je podglądałem, więc same podglądnęły ;p

Gość gość
znajomi znajomych, ogolnie ten fejs to syf

Gość gość
weź też pod uwage,że podglądac cie może znajomy,który ma fikcyjne konto z fikcyjnym imieniem i nazwiskiem - ja tak mam :D podglądam osoby które znam lub znałam realnie ale oni nie wiedzą,że to ja. też sie pewnie dziwią,czemu ktoś "obcy' ich podgląda :P a ja nie chce sie ujawniać i tyle. wygodnie mi z kontem tylko do podglądania podpatruje też osoby,na które konta kiedyś trafiłam i mi się spodobało to co tam piszą lub oni sami zwyglądu i lubie oglądac ich zdjęcia :P

Gość gość
może jesteś piękna i po prostu ludziom wpadłaś w oko więc cie podziwiają :P czasami mój brat celowo przegląda profile znajomych znajomych..żeby poszukać czy mają jakąś ładną koleżankę ;)