Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspaniała otwartość zagranicznych piekgrzymów podczas ŚDM!

Polecane posty

Gość gość

Najfajniejsze dla mnie było że laski same do mnie zagadywały pierwsze poznałem bardzo dużo osób fajnie mi się z nimi na dpontanie na fb pisze teraz. Super dziewczyny z zagranicy, niestety Polki nadal boją się pierwsze zagadywać do facetów. Niech zobaczą ile przyjazni przez to tracą!!! Mam nadzieje ze chociaz te Polki co byly na ŚDM zrozumieją ze warto tez pierwsze zagadywac do facetów jak ich kolezanki głównie z Europy Zach. Azji i Ameryki Płn i Płd!!!

Gość gość
faceci to zboczeńcy nalezy ich unikać za wszelka cene

Gość gość
bo tamte dziewczyny nie myślą , że jak zagadają to zarywają chłopaka są bogate , wolne od oczekiwań , radosne. a polki o prostytuckiej mentalności , nie zagadają bo to nie ten, bo biednie wygląda a pokurcza polki nie zagadają do facetów wartościowych bo się boją , że co najwyżej weżmie by wypolerowały mu penisa i jądra a ożenić się nie ożeni. a nawet nie zapłaci. z biednego wiecznie kraju stąd prostytucka mentalność polek

Gość gość
Zgadzam sie z autorem w PL nigdy dziewczyna pierwsza do mnie nie zagadala w Kanadzie jest inaczej jade se autobusem i dziewczyny normalnie do mnie Hi! How are you? i sobie gadalismy na pelnym spontanie i usmiechu i tak miałem niemal codziennie nawet jak smutny i zmeczony po calym dniu pracy wracałem autobusem to zagadywali do mnie ludzie starsi i inni sobie fajnie pogadałem o życiu oni też trichę chyba z zyczliwosci tak przyjemnie rozmawiają. kilka tygodni temu wrocilem do PL i znowu ponuro na ulicach nikt sie nie odezwie pierwszy, byłem na ŚDM .... i przez te kilka dni była powtórka z Kanady :D Super czas! :D

Gość gość
Spoks temat podbijam!