Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny pieprzyk

Nowy pieprzyk po opalaniu

Polecane posty

Gość czarny pieprzyk

Cześć, jestem na wakcjach, zauważyłam, że pojawił sie nowy pieprzyk, malutki, ciemny. Chciałam zapytać, żeby sie uspokoić, bo ktoś mnie nastraszył czerniakiem, to chyba normalne, zdarza sie, że wychodzą pieprzyki nowe od opalania. Przez najblizszy czas zamierzam przyglądać sie owemu pieprzykowi, ale jeśli nie będzie wyglądał podejrzanie, to nie ma się czym martwić, po prostu kolejny do kolekcji.

Gość gość
Jeżeli jest regularny w kształcie to zwykle nic groźnego. Jeżeli jest inaczej to też może być nic groźnego ale czasem ma się pecha. Przy podejrzeniu zwykłe USG może wykluczyć czerniaka, niekiedy trzeba jednak pobrać wycinek

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Nadal mam strach, nieuzasadniony irracjonalny, tak to jest że głupim gadaniem można wytrącić z równowagi.

Gość gość
Nic ci nie bedzie , to zwykly pieprz :) ja codziennie nowego dostaje w prezencie :)

Gość gość
Nie sluchaj ludzi , sluchaj siebie i sie nie martw, ludzie maja tyle pieprzykow ze w glowie sie nie mieści ;) ja jestem cala tym wywalnona, z roku na rok wiecej bedzie a ty bedziesz zdrowa :)

Gość czarny pieprzyk
no ale ten nowy jest ciemniejszy niż te stare

Gość gość
Bzdury piszecie. Lepiej poczytajcie o czerniaku i ile tysięcy osób ginie co roku z tego powodu

Gość czarny pieprzyk
ale tak poza tym to normalnie wygląda, mała kropa

Gość gość
Bzdury to ty piszesz, nie kazda kropka jesr czesniakiem idioto i nie strasz autorki