Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki się nie szanują... Nie ma już prawiczków

Polecane posty

Gość gość

Niestety :-/ Zdrowych, fajnych, interesujących, zabawnych, przystojnych chłopaków chcących oddać się tylko swojej żonie już nie ma Rozczarowana

Gość gość
No wg. mnie tak, bo to oddanie totalne i na zawsze, i rozdając siebie innej / innym nie szanuje tego co dzieje w małżeństwie, siebie ani swojej żony... /Rozczarowana

Gość gość
prawiczki wygineły jak dinozaury

Gość gość
ja mam depresje z powodu braku prawiczków :(

Gość gość
Nie chciałybyście dziewczyny usłyszeć że jesteś wyjątkowa i że to właśnie na ciebie czekał?

A jeśli miał to być związek do końca życia, nawet jeśli nie był usankcjonowany prawnie, ani uświęcony, a druga połówka zdradziła?

Gość gość
oni to mają w d***e wolą facetów co sypiali z 20 pannami

Gość gość
dziś a druga połówka zdradziła? To nie jego wina... Ale ja wciąż nie byłabym się w stanie psychicznie otworzyć przed mężczyzną, który był tak blisko z kimkolwiek.. :-/

Gość gość
gość dziś ja też tego nie rozumiem i jak można nie być prawiczkiem dla przyszłej żony? tylko w taki sposób się facet szanuje

Gość gość
Taki chłopak to skarb, cudowny... jeśli świadomie czeka to pokazuje jak wiele dla niego te rzeczy znaczą

Gość margo0001
tak to wszystko prawda, zgadzam się z wami

Gość gość
gość dziś Tyle, że takich meżczyzn którzy czekają z seksem do ślubu nazywają kobiety psycholi, debili, nieudaczników

Gość gość
gość dziś Ja na taka jak autorkę też czekam tylko pewnie się nigdy nie do czekam bo każda chce seksu przed ślubem i nie potrafi trzymać cnoty dla męża prawiczka.

Gość margo0001
to się nazywa porządny chłopak

Gość gość
Takich kobiet jak autorka spotyka się raz na 10000 osób żeby myślała podobnie :)

Gość gość
ta właściwa nigdy tak takiego mężczyzny nie nazwie, a te, które nazywają, nie są go warte taka mentalność to dopiero początek, taki chłopak musi potem szanować swoją żonę i nie wykorzystywać jej do zaspokajania swoich popędów, a kochać ją prawdziwie... i umieć kochać... bo są tacy też, którzy potem traktują ją jak przedmiot i myślą że jak po ślubie to już "wszystko" wolno... a tu nie... najlepszy chłopak to taki, który kocha Boga z całego serca i tę panią, która będzie mu dana i ma serce wypełnione prawdziwą miłością tu nie chodzi wyłącznie o prawictwo ale też o czystą dobrą duszę takiego kogoś potem myślę, że Bóg stworzył te rzeczy i tylko On jest gwarantem szczęścia w tej dziedzinie... mam nadzieję, że znajdziesz i będziesz szczęśliwy :-) dziękuję :-) na pewno jest nas więcej... /Rozczarowana

Gość gość
I tak samo myślę jak autorka mimo, że jestem facetem

Gość gość
dzisiejsze dziewczyny wstydzą się dziewictwa i uważają, że to największe zło.

Gość gość
Pięknie, pięknie :-) Jesteś bardzo wartościowy :-) /Rozczarowana

Gość gość
Nigdy nie patrzyłem na kobietę jako obiekt do seksu jak wiekszość mężczyzn.

Gość gość
Ja bym bardzo chciała usłyszeć od męża "Cały jestem twój"... To jedna z najpiękniejszych rzeczy jakie mogą się przydarzyć /Rozczarowana

Gość gość
dociera do ciebie, że u faceta się tego nie da sprawdzić? to samo zresztą u kobiety tak naprawdę

Gość gość
Tak czekajcie do ślubu a potem macie wielka niespodzianke, do wyboru: jedno z partnerow ma duzo nizsze libido, seks jest rozczarowaniem, ktoras strona unika zblizen, sie zmusza.Powstaje frustracja I nikt w tej sytuacji nie jest zadowolony.Teraz jednak juz za pozno, a wystarczylo jak dorosli sie zachowywac przed zlozeniem przysiegi I poznac czym jest seks I wspolne swoje oczekiwania.

Gość gość
01:13 Da się, trzeba umiejętnie podejść chłopaka i podpytać a niektórzy są tak czyści że nie ma wątpliwości 01:14 widać że nie masz pojęcia czym jest małżeństwo, prawdziwą miłość i oddanie drugiej osobie na zawsze, takie sprawdzanie urąga godności ludzkiej. O takich rzeczach się rozmawia przed tak na marginesie a nie robi przed. Cała magia miłości znika jak się tak ludzi sprawdza. Można tak w nieskończoność. Prawdziwa miłość cieszy się z tego że osoba która kochamy w ogóle istnieje /Rozczarowana

Gość gość
Nikłe są szanse na takiego męża w dzisiejszym świecie. Nie będę miała więc żadnego

Gość gość
gość dziś ładnie to napisałaś! idealna kobieta pod każdym względem wow szkoda, że 1 na milion tak myśli :/

Gość gość
@ 20:20 Dziekuję :) nie rozumiem innego podejścia do tych rzeczy, taka czysta relacja to alfa relacji /Rozczarowana

Gość gość
Jak to nimo,jo żech je