Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki się nie szanują... Nie ma już prawiczków

Polecane posty

Gość gość
No jest kilku

Gość babyachtebaby
Po pierwsze jest wielu prawiczkow po 20 a nawet i starszych z tylko że kobiety mają ich za nieudaczników bądź nie atrakcyjnych seksualnie z tego powodu oni popadają w depresję i nie rzadko prowadzi to do alkoholizmu a jak uważacie że za mało wam prawikow to przestańcie dawać du/Py na prawo i lewo to będzie ich więcej większośc z was straciła dziewictwo w wieku 16 lat a w 20 to już po ponad 10 różnych bolcow mają i to te bardziej szanujące się dziewicę to mit no chyba że kobieta bardzo brzydka ja w wieku 17lat rozprawiczylem się i dla mojej wybranki byłem a ona miała 15

Gość gość
dziś Nie masz zielonego pojecia w dalszej części swojej wypowiedzi. Nie kieruj swojej wypowiedzi do mnie bo nie odpowiadam wizerunkowi "adresatki" takiego posta. Ja nie chcę byle jakiego tylko takiego jakiego opisałam w moim pierwszym poście, i wiem że zasługuję, a sama jestem dlatego, że na horyzoncie ani widu ani słychu takiego prawika, z charakterem, w miarę przystojnego, czułego i bardzo, bardzo dobrego i nauczonego jak prawdziwie kochać drugiego człowieka. /Rozczarowana

Gość gość
Ja jestem wg. tego co mówią mi inni ładna więc teoria upada....