Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie Panie

Polecane posty

Gość gość

Mam naprawdę poważny problem drogie panie.Opisze to w skrócie.Po wielu latach odważyłem się w końcu powiedzieć cioci tak drogie panie mojej cioci czyli siostry mojej mamy co do niej czuje.Nie wiem co mnie natchneło ale jest ona bardzo atrakcyjna kobietą.Po tym jak powiedziałem jej że chce się z nią spotkać sama wyznaczyła termin.Drogie panie co o tym myślicie i czy któraś z was była w takiej sytuacji aby siostrzeniec się przełamał i wyznał wam swoje uczucia

Gość gość
Proszę odpiszcię co o tym myślicie drogie panie.Czy ciocia może coś domnie czuć czy umowi się tylko z litości

Gość gość
roznisz sie tym od psa ze masz,roum pies,cie nawet w noge wy harata:-P znasz odpowiedz :-P

Gość gość
Na takie chamskie wypowiedzi nie liczę.Chciałbym porozmawiać z kimś na poziomie

Gość gość
Ale masz zrytą głowę gościu jeżeli nie potrafisz wyrazić się kulturalnie to wypad.Na chamstwo chamstwem

Gość gość
Drogie panie wciąż proszę o odpowiedź czy moja ciocia umowi się tylko z litości czy czuje coś więcej

Gość gość
Przegrywu nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj a jeżeli chcesz coś napisać to pisz mądrze.Jeszcze pewnie masz mleko pod nosem a tu się tak mądrzysz

Gość gość
poznaj mnie z ciocia dostanies w,ryj ja ja wy harafam pojebie pasi? jak nie to zdychzj ! :-P

Gość gość
Co żal ci d**e chamię ściska żebym podobał się własnej cioci.Ty pewnie jesteś jakimś oblechem W*********J

Gość gość
ty pojjepie niedziwie sis zes chiry jak sie w rodine rozmnaacie masz,sczescie ze Hitler wojne przegral o cala twoja rodina by kominem wyszla jestes nikim wiesz?,nawet w d**e bym cie niekopnol bo musial bym cie podniesc a lape bym se pobrjdzil tfu !

Gość gość
Ładnie wam żal dupe ściska.już to przeczuwam jebane bydło.Skoro nie macie jaj i odwagi to spierdalać a nadal czekam drogie panie czy moja ciocia coś domnie czuje tylko proszę pisać poważnie

Gość gość
Ty do szkoły chyba nie chodziłeś?najpierw naucz pisać się poprawnie a potem porozmawiamy bo do pięt mi nie dorastasz

Gość gość
Drogie panie ponawiam pytanie czy moja ciocia może coś do mnie czuć?na te chamkie odpowiedzi nie zwracajcię uwagi

Gość gość
Proszę was ponownie drogie panie odpowiedzcię czy moja ciocia może coś domnie czuć jeśli sama wyznaczła kiedy będzie mogła się spotkać

Gość gość
r***aj nie p*****l kazda baba tego chce

Gość gość
Drogie panie ponawiam pytanie czy ona może coś do mnie czuć czy to tylko mój chory wymysł

Gość gość
Drogie panie czy któraś była w takiej sytuacji żeby siostreniec wyznał wam swoje uczucia?i co pomyśleliście