Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

Błagam :(

Polecane posty

zabijcie moją siostre albo uprowadźcie. Ja chcę żyć. Co ja mam z nią robić. Całe dnie nc nie robi słucha muzyki. Mam prawo się uczyć, rozwijać i mieć dobrą prace. Zabrałam jej przedłużacz bilam sie z nią a mój tata debil wszystko co wywalczyłam zepsuł oddał jej przedłużacz. Sam jej kupił wierze Mamy razem pokój. Uważam że nie ma prawa naruszać mojego spokoju ja oglądam film na słuchawkach. Mogę się z nią przegłuszać tyle że ja nadal na tym trace bo mam wobec siebie plany a ona nic niie robi więc nic jej to nie ruszy ani nie zaboli. Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość gość
odetnij wtyczkę ;)

Gość gość
mam 3 kochaj jadorosnie pomoze ci :-)

nie odetne wtyczki bo mi do komputera odetnie a pisze prace dyplomową. Bez komputera nie bedzie studiowania. I to nie jest śmieszne! Męcze się od dziecka. Niszczy mi życie. Nie mam niec. Nie mam pokoju bo nie mogę się zająć sobą. Pomoże mi uważaj. Lubi się nademną znęcać. Wcale nie pomoże tylko dobije

Gość gość
naprawde biedny jestes kici kici :-(

ja miałam gorzej. moja siostra się szlajała będąc jeszcze dzieckiem przychodziła naćpana widać było i ojciec ją nienawidził w ryj z pięści że nie raz musiałam policję wzywać marzyłam o śmierci. na szczęście mało pamiętam. mimo że byłam młodsza musiałam nie raz ją bronić i kombinować by jej nie zabił.

bronić żeby nie zabił u mnie naprawde nie było by warto okrada mnie ze wszystkiego, nagrywała mnie w łazience i publikowała w internecie, kiedyś był 1 komputer u niej w pokoju i nie chciała mi dac krzesła bo tam muszą być ubrania na kolanach musiałam się uczyć, wiele innych... nie było by mi szkoda gdyby toś ją zabił

Gość gość
niech juz wejda te araby do tego kraju i zrobia czystke lekarz niemoze ci pomoc hitler tsoim przodkom niepomog i takie skufki ech :-(