Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

często bywam na tym forum i straciłamwiarę w kobiety,uważam że się nienawidzicie

Polecane posty

Gość gość

Widać to na prawie każdym topiku, przeraża mnie to. Teraz jak widzę kobiety to sobie myślę "w łyżce wody by mnie utopiły, atakowałyby". Więcej, dużo więcej jest tu toksyków niż normalnych, co każe mi myśleć że s kobietami tylko na zdjęciach sie dobrze wychodzi. i to nie zawsze/

Gość gość
z* naprawdę to forum mnie skrzywiło, przychodziłam tu szukać wsparcia, dobrych słów, kobiecego ciepła, towarzystwa... a teraz uważam, ze kobiety to szmaty, z drobnymi wyjątkami :/ nie warto było... :(

Gość gość
Ja przeniosłam się na inne forum, na którym jest normalnie. Tam trzeba się zalogować, podać e mail... I moderatorzy reagują na takie "chamskie" komentarze, jak tutaj.

Gość gość
Wybierz typowo kobiecy zawód. Jak nie podpasujesz ploteczkami czy rozmowami o dzieciuchach to zaraz zaczną front przeciwko tobie

Gość gość
To brak kultury i rozsądku , nie dzwigniesz tego bo to jest częstsze , jednak możesz zawstydzać te stwory swoim zachowaniem, moze pobudzisz do myślenia. Jednak głupszych, biedniejszych, chamskich, niechigienicznych, chytrych, podłych itd zawsze jest więcej , jak sobie już z tego zdałaś sprawę to teraz wybieraj ziarno od plew.

Gość gość
prawda,aleja mysle, ze smam redajcyja Kafe n a to pozwala. daja tematy "prowo" i moderatorzy bluzgaja sie na wzajem... czasem, ie wierze, ze sa tacy głupi na swiecie

Gość gość
Mnie najbardziej przerażają te laski, które strzegą jakiejś anachronicznej, męskiej perspektywy, zgodnie z którą kobieta ma: wyglądać jak modelka (w ciąży i w połogu również, a jakże), być superkochanką, perfekcyjną panią domu, gotującą codziennie trzydaniowy obiad i kobietą spełnioną zawodowo, pracującą do wieczora i z uśmiechem na ustach (bo przecież facet nie może jej utrzymywać). Aha, i matką, która idealnie spełnia potrzeby dziecka, nie histeryzuje i podejmuje tylko racjonalne decyzje. No i powinna dobrze wyglądać, kiedy spaceruje z wózkiem po osiedlu (nie wiem kiedy znajdując na to czas). To nie mężczyźni, ale my same wpędzamy się w kompleksy, jeśli nie dorastamy do podobnego wzorca. Gdybym wyszła z domu w dresie, z tłustymi włosami i obwisłym tyłkiem, obawiałabym się oceniających spojrzeń kobiet - nie facetów. Mam nadzieję, że nowe pokolenie będzie inne...

Gość gość
10.14 dokładnie! zapomnialłas jeszcze tylko dodać, co do o imion dziecka, jeśli nie daj boże ktoś ma inny gust i podoba się inne imie to zaraz jest wyzwany od patologii, prostaków itp. A gdy ma 2 kg za dużo zostanie tu wyzwana od wieprzi i wielorybów... Oj kobieta to się bozi nie udala, takie to wredne, zawistne i pyskate...

Gość gość
chyba te wredne po prostu głośniej krzyczą i są bardziej widoczne...

Gość gość
Nowe pokolenie będzie jeszcze gorsze

Gość gość
Gościu z 10:14 - tu nie chodzi o to, jakie kto ma poglądy, ale o sposób, w jaki je przedstawia. Wystarczy mieć inne zdanie, aby zostać wyzwanym i agresywnie zaatakowanym. Nie wiem, po co te kobiety to robią. Czy naprawdę sadzą, że wyzwiska jakiegoś anonimowego przygłupa z internetu są w stanie mnie obrazić? Pracuję w typowo babskim zawodzie, wśród samych kobiet. U nas nie ma jednak chamstwa, plotek ani złośliwości. Zawsze można liczyć na pomoc innych, często nawet nie trzeba o nią prosić. Zdarzają się starcia, jak wszędzie, ale najczęściej jest życzliwa atmosfera. To nie jest tak, że kobiety zawsze sa takie, to tylko kafe jak magnes przyciąga takie bydło. No i to bydło wrzeszczy najgłośniej i najwytrwalej. Gdy z tematu robi się już zupełne bagno, to normalni ludzie odpuszczają, a zostaje kilka wulgarnych krzykaczek.

Gość gość
Mnie też to przeraża bo jak "dobrze" pójdzie to właśnie z matkami będe pracować. I to jest dla mnie - bezdzietnej - wręcz chore jak kobiety które wychowują dzieci, przystosowują je do życia w społeczenstwie mogą się tak zachowywać.

Gość gość
Ludzi sa rózni ( w tym oczywiscei i kobiety) . Akurat posty facetow na tym forum to prawdziwa tragedia

Gość gość
U mnie w pracy tez jest jedna bezdzietna a reszta to matki i nie ma żadnego problemu. O zachowaniu decyduje poziom człowiek, jego kultura osobista i zachowanie a nie fakt posiadania czy nieposiadania dzieci.

Gość gość
* miało być wychowanie zamiast zachowanie

Gość gość
dziewczyny ale osoba inteligentna ,dobrze wychowana i szczesliwa nie bedzie pluc jadem :) to tylko swiadczy z jakiej patologii wywodza sie te panie :)

Gość gość
Mnie bardziej smuci to, że te panie w realu moga też się hamować, dusić w sobie wszystko a potem wylewają w domu, w necie itd.

Gość gość
Dodam jeszcze od siebie, by bron Boze nie pisac, ze sie mieszka z tesciami! Bo zaraz sie full epitetow na Ciebie znajdzie...