Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosc polakow o polakow ktorzy mieszkaja w niemczech

Polecane posty

Gość gość

Jestem polka mieszkam w niemczech juz ponad 10 lat in denerwuje mnie to ze mentalnosc naszych zioMali jest ze mieszkac w niemczech to znaczy spisz na Euro jestes bo bogaczem .ale nikt nie zapyta czy zycie jest drogie tu pracuje sie tylko na oplaty zeby sobie cos kupic trzeba minus na koncie zrobic ale nasi polacy mysla ze my lezymy nic nie robimy i Euro liczymy nawet z rodziny prubUja ci wmowic ze w niemczech mieszkac to masz kasy jak lodu. LUDZIE przestancie tak mysleC bo tu tez zyje sie ciezko trzeba pracowac od switu do nocy zeby cos miec i jak masz jeszcze dzieci ktoryCh niewidzisz na codzien bo tylko praca praca .przestancie zu ta zazdroscia ten man rower to inny kupi 2 zeby lepszym byc to jest Chore .

Gość gość
z kazdej emigracji. Wystarczy ze masz lepsze ciuchy :) Podswiadomie moze przez ambicje? Wiekszosc ciezko by pracowala na lepsze pieniadze. Nie da sie bo zydzi trzymaja swiat! Banki stoja za wszystkim. Po co podatek dochodowy? Po CO? Zamiast 500+ zniesc ten podatek calkowicie od osob fizycznych. Moze by trzeba byloby drukowac kase na poczatku ale ludzie zaczeli by pracowac na siebie a nie na szkodnikow z wiejskiej?!!!

Gość gość
kochaniutka to niejest tak jak myslisz;-) domyslam sie ze wcale niejestes bogata ale z tym co tam zarobisz wunasz śpisz na kasis ,tylko mi niemow jedx i zarob ,pomysl ile niemiec kg kielasy kupi unas za jedna wyplate a ile polak nik t ci niezazdrosci zyj tu unas pracoj i niepiertol ok? no