Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PabloPicasso Master

Wybór Randki Pytanie Do kobiet Szanownych

Polecane posty

Witam.(18 lat ) Znam ja od 6 lat , Podoba mi się bardzo dziewczyna i zorganizuje jej randkę że nogi jej się ugnał i będzie chodzić w skowronkach przez rok smiech.gif .Chce byc niesamowity jak Picasso jezyk.gif Mam Problem Jaki wariant wybrać bo mam dwa żeby być konkretny i żeby nie wyjść na "kończ waść wstydu oszczędź" Proszę o Napisanie który jest lepszy a jak nie ?! to proszę zaproponować zmienione warianty ! A)Przyjde pod jej dom i wybierzemy się na krotki spacer ( kolo niej domu sa dwa parki) po spacerze powiedzieć jej żeby poszła po klucze z piwnicy xd i pójdziemy na wino które wcześniej zakupie smiech.gif B)Wybierzemy się do jakiegoś pobliskiego lasu/ na staw gdzie będziemy siedzieć i popijać wino i otwarcie rozmawiać ^.^ Dziękuję z Góry za odpowiedzi dziewczyn i kobiet Gorąco Pozdrawiam :D

Gość gość
Znasz ją od 6-ciu lat i NIC o niej nie wiesz? Pogoniłabym cię bo nie znoszę wina ani piwnic.

Gość gość
Ale z ciebie "amant". Po kiego diaska jakiejś dziewczynie jakiś pijus?! Randki są zawsze odlotowe jak jest o czym pogadać i ma się wspólne tematy a nie żeby spić się jak jakiś meliniarz. Tfu!

Gość gość
no wezcie! przeciez zna ja od 6 lat! skoro tak, to chyba dobrze wie, ze zabierajac ja na wino (do lasu, albo do piwnicy) wywrze na niej takie wrazenie, ze caly rok bedzie tym zyla szczesliwa! kwestia tylko jest, czy bardziej bedzie wniebowzieta piciem wina w piwnicy czy w lesie? ja uwazam, ze jak bedzie cieplo, to romantyczniej w lesie (tylko uwazaj na mrowki ciagna nawet do typowej siary za 5zl) a jesli bedzie padac to postaw chociaz jakies swieczki w tej piwnicy.