Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochana wybacz mi

Polecane posty

Gość gość

Wybacz mi moją oschlosc w stosunku do Ciebie, ale tak musiałem. Tęsknię

Gość gość
Wybaczam. Jednakże doświadczać jej...chyba bym już nie chciała.

Gość gość
... idź i nie grzesz wiecej :classic_cool:

Gość gość
To nie chodzi o oschłość tylko o zdradę..widzę Twoje wpisy u niej..i u innych.Nie wybaczę.Musiałeś??nic nie misiałeś!Miłość nie zna granic.Trzymaj za mnie kciuki dziś o 16.30.proszę.

Gość gość
Uważasz, że tak jest lepiej?! Nie jest dobrze....

Gość gość
Nie jest lepiej..jest jeszcze gorzej ale muszę wszystko przemyśleć,nabrać oddechu.Kocham Cię i bardzo tęsknię..jednak męczy mnie to wszystko ,chyba tracę do Ciebie zaufanie.Muszę na jakiś czas odejsc w cień żebyś zrozumiał..kto się dla Ciebie liczy..prowadzisz ze mną jakąś dziwną grę ktorej nie umiem pojąć.Czego się obawiasz?.

Gość gość
Jaką zdrade nie było żadnej zdrady.

Gość gość
I jesli oschłoscią nazywasz te dwa zdania u mnie..to tak masz rację liczyłam na coś więcej.Liczyłam że zespół Ira ..że ta piosenka ,że to było o nas.2 godziny 2 lata..dwoje nas..Dałeś mi odejść tak po prostu.

Gość gość
9.45..nie było??a te wszystkie ktorych pełno wokół Ciebie?a ta z ktorą masz corkę??szybko się odkochałeś-to był cios w serce bo ja nawet nie spojrzałam na innego.Ją wybaczyłam..ok teraz wiesz jak to trudno kochać kogoś z kim nie można być..ale teraz przesadziłeś.Zabolało mnie to co zrobiłeś dlatego znikam.Może czerwona kokarda da Ci to czego ja nie dałam..widzę jak brnie po trupach do celu ,jest nieprzejednana.Widzę że chodzi jej tylko o sex z Tobą..:-(

Gość gość
..i jeszcze ten brak..podpisu.Boli.Piszesz w eter.Nic tu /tam po mnie.Marzę o privie ale Ty mi nie ufasz..i stale sobie coś wkręcasz..czegoś się obawiasz nie znając nawet szczegułów.

Gość gość
..i jak widzisz zdrada może być nie tylko fizyczna ale i emocjonalna i chyba raczej ta druga boli mnie bardziej.

Gość gość
Wiesz do kogo piszesz? Pozwól, że ci wyjaśnię pojecie oschłości. Oschłość to brak wrażliwości uczuciowej, brak skłonności do wzruszeń, okazywania uczuciowości - czasem można mieć wrażenie, że to człowiek pozbawiony uczuć. W stosunku do osoby to może być: beznamiętność, brak zaangażowania, chłód, dystans, niedostępność, obojętność, rezerwa, sztywność, wyniosłość. Odsyłam jeszcze tu: http://synonim.net/synonim/oschłość#g11601 A więc widzisz już zasadniczą różnicę pomiędzy oschłością w relacjach a zdradą. Znaczenia słowa "zdrada" poszukaj sobie już sama.

Gość gość
Znowu wariatka sisi się wpierdala i myśli ze to do niej

Gość gość
Wiem do kogo piszę i znam znaczenie tego słowa .Nie musisz mi tłumaczyć.Skąd wiem ?może zacytuję.."Józek dlaczego jesteś taki oschły w stosunku do syna"?.Pamiętam każde Twoje słowo z tamtego okresu.Przesledziłak kilka Twoich wpisów u innych kobiet..myslisz że nie widzę że Ci na niej zależy??to po wpisach u niej..i po jej większej aktywnosci zrezygnowałeś z adresowania.Przykre.Możesz dać mi teraz czerwoną kartkę za brak posłuszeństwa..no dalej!..nie bój się przywykłam już do ciosów.Jej jak zwykle piątka z plusem czy się mylę?O na Cie zaciagnie do łóżka..czuję to..

Gość gość
No widzisz i nie wiesz do kogo piszesz! Pisałaś do mnie. Paranoja!!! Dziewczyno po co ty trujesz się takimi relacjami? Poszukaj sobie normalnego życia. Jeszcze raz ci powtarzam zdrada i oschłość to nie to samo. Można kogoś kochać ponad życie a w pewnych okolicznościach trzeba pozostać oschłym.

Gość gość
A kto mówi że to samo??Ty tylko udajesz oschłego bo obawiasz się nie wiadomo czego..jednak z drugiej strony ciągnie Cię do niej jak muchę na lep.Już bliżej Ci do niej niż do mnie.Zdrada emocjonajna..to uwaga ,troska,komplementy.Dziękuję za wrażliwość,jednak widzę że nie wyciągnąłeś wniosków ,nadal zdanie innych i opinia innych jest dla Ciebie ważniejsza niż to jak ja się czuję z tym wszystkim.W realu też takbyło.

Gość gość
Idź się lecz.

Gość gość
Jakich okolicznosciach??ni jakich??może wreszcie skonfrontujemy spojrzenie na te okolicznosci bo wyraznie niczego nie rozumiem.

Gość gość
Sam się idz lecz,obrażasz mnie.!

Gość gość
Dlaczego tak musiałeś? Nie musiałeś tylko chciałeś to teraz sobie tęsknij. Wiesz gdzie to mam- w dopie.

Gość gość
I zadaj sobie pytanie kogo chcesz oszukać?kogo łatwiej oszukać?.mnie czy siebie?.Co sie dla Ciebie bardziej liczy?ja czy to co pomyslą inni?.To miłość jest i powinna być zawsze najważniejsza a jeżeli nie umiesz postawić jej na pierwsym miejscu to lepiej w ogóle o niej nie pisz..Wszak to nie pole walki.

Gość gość
Autorze wpis z 10.41 nie jest mój.

Gość gość
Nie twój a czyj.

Gość gość
Tu autor. Kobietom ty masz schizofrenie. Wpis nie jest do ciebie!

Gość gość
Skąd wiesz kto pisze i do kogo, idź do lekarza a nie marnuj czasu na forum.

Gość gość
Nie wiem.Ktoś sie chyba wtrąca w rozmowę jak zwykle.

Gość gość
Same chore psych w tym temacie z urojeniami na czele z sisi.

Gość gość
Wręcz przeciwnie ,ona jedna jest zdrowa .

Gość gość
Sisi ma cos z glowa albo udaje... masakra

Gość gość
Tu autor. Wpis jest do długowłosej blondyny wiec reszta worów na sperme spadać :~