Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivciowa

Mój facet komentuje wygląd innych dziewczyn !

Polecane posty

Gość Olivciowa

Hej wszystkim :) Wiecie co mam taki problem i nie bardzo wiem co powinnam zrobić. Mój chłopak komentuje wygląd innych lasek na fb typu śliczna :* i wgl takie coś hmm a mnie nawet do znajomych nie zaprosił i nie dodał że jest w związku heh mniejsza. Ostatnio swojej koleżance co z nią kręcił kiedyś skomentował zdjęcie -Najpiękniejsza :*<3 ochy i achy hmm i juz mnie to lekko podirytowało więc jak mi powiedział ze jestem najpiękniejsza to go się spytałam -ale kurwa która kochanie bo widze nas jest więcej ;p i zbaraniał i oczywiście po kasował to i przepraszał i wgl no ok spoko raz zdarzyło się ja ludzka babka jestem :) hmm dziś patrze a on do swojej koleżanki z którą też tam kiedyś go coś łączyło pisze -śliczna :*. Hmm i wiem że dla wielu z was to śmiech na sali i wgl że o takie pierdoły sie czepiam ale pewnie niektóre dziewczyny wiedzą co ja czuje bo poprostu mi przykro po raz kolejny. Bo to wygląda tak że no ze mną tam jest ale nikt o tym nie wie a na fb sobie tam bryluje i wgl. Powiedzcie mi co powinnam zrobić znów mu wszystko wywalić czy dać spokoj i mieć wy***ane na niego i go zlać już po całości bo skoro ja mu już powiedziałam a jest to samo to po co mam sie męczyć :) Z góry dziękuje za odp :)

Gość gość
ech te problemy zdebilałej, rozpuszczonej gównażerii... :o

Gość gość
hah zdebilałej nie wiesz aż tak głupia nie jestem heh :) poprostu skoro Ci to wadzi to tu nie wchodź :)

Gość gość
Myślę, że powinnaś go olać i co więcej, zacząć komentować jego kumpli.