Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zeby wziac pożyczkę musisz miec pracę,a jeżeli masz prace to po co pożyczka?

Polecane posty

Gość gość

Głupota to branie pozyczki jezeli macie pracę.Wiem to z doswiadczenia.Lepiej poczekac i zbierac niz dawać zarobić bankom.Co zrobicie gdy pracę stracicie?Zacznie sie wasze zycie walić na głowę.A tak co nazbieracie to wasze i procentow nie musicie płacić

Gość gość
Dziwaczne to, co mówisz.. A z czego zamierzasz spłacić pożyczkę jeśli nie pracujesz? Masz pracę, to niepotrzebna pożyczka, bo możesz nazbierać? Czasami nie ma z czego odkładać, a czasami pieniądze sa potrzebne na "już" i nie ma czasu na odkładanie. I wtedy nieważne, że musisz oddać więcej. Jakiś oderwany od życia jesteś autorze postu..

Gość gość
Po wojnie dawali pozyczke dla tych co nie mieli pracy!Niemcy tak mieli a polakom kazali zydzi oddac wsztstko a niemcom umozyli ponad 70%kredytu.Masz racje,bo pożyczka powinna byc dla tych co nie mają pracy zeby sie zebrac i ogarnąć a panstwo to wyzysk i obłuda

Gość gość
I tu widze sens.Dostajesz pozyczke po to by się rozwijac i otrzymujesz czas na spłatę pożyczki a jezeli podatki płacić zaczynasz to panstwo umorzy kredyt do jakiejs tam kwoty.To rozumiem takie dzialania panstwa dla obywateli swoich,ale kurwa nie rozumiem,ze dają za nic nie robienie uchodzcom a raczej za to ,ze mordują nasze kobiety za pieniadze niby zasiłki!!!

Gość Yulka9
To zależy jeszcze u kogo pożyczasz. Ja np. z vivusem i provdentem wpadlem w dlugi. Ostatnio natrafilem na Profi Credit i poki co to chyba najlepsza firma pożyczkowa jaką znalazłem ( mam różną pracę).

Gość gość
Ja bym się wcale tak nie bała tych chwilówek, jeśli ktoś faktycznie wie, że będzie miał kasę za tydzień, czy dwa, a musi zapłacić rachunki, to powinien pożyczyć, szczególnie, że niektóre firmy udzielają pierwszych kredytów za darmo. Warto najpierw zajrzeć na stronę http://www.supernovafinansowa.pl i sprawdzić dostępne opcje. Tam jest od groma ocenionych firm, więc wiadomo, która nie oszuka tak od razu ;)