Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle robie na umowie podpisywanej co rok

Polecane posty

Gość gość

Powiecie mi czy wtym kraju jest jakaś ustawa mowiąca ze po 10latach pracy dostane umowę na czas nieokreslony? Przez tyle lat podpisuje umowę co rok z pracodawca wykonuję ta sama czynność aten co rok zawiera umowę zemna pod podanymi 2 adresami swojej działalnosci jedna firme ma pod podanym adresem y. Apod rugim adres x. Itak przez 10lat cy jest jakis patent na ten haos??

Gość gość
Inteligenci napiszcie madrosć

Gość gość
Umowa o prace to jest pracodawca co roku mi daje do podpisu ina firme aja robie ciagle to samo raz robie pod adresem jego syna araz u niego. A ciagle to samo stanowisko pracy

Gość gość
ja robie na lotnisku 200h na zlecenie od 14miesiecy zeby miec 2000z. Umowe owszem obiecuja, ale predzej padne niz mi ja dadza

Znam takiego, który dziewczynie przez 2 lata dawał umowę na okres próbny na różne stanowiska :) Ale nie wiem jak to prawnie wygląda. Myślę, że Twój może tak robić w nieskończoność.

Gość gość
ten koles po to ma 2 firmy, zeby tak robic. Gdybys pracowal w 1ej to nie moglby w nieskonczonosc tak dawac umowy, ale tutaj jest tak, ze niby pracujesz w 2firmach.