Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie homoseksualistów którzy mają dzieci?

Polecane posty

Gość gość

co byście zrobili gdybyście mieli takich rodziców? i czy przeszkadzają wam homoseksualiści, czy powinni sie ukrywac z orientacją? czy trzeba tolerować?

Gość gość
znam dziś to już pan na emeryturze i ma dorosłe dzieci. Rozwiódł się z żoną gdy dzieci miały po kilka lat. Dziś dzieci mają własne dzieci i normalnie utrzymują kontakt z ojcem. Zresztą on nadal przyjaźni się z byłą żoną

Gość gość
szkoda że tylko temat czytacie ale nie cały

Gość gość
Znam pare lesbijek z których jedna jest w ciąży. Miała in vitro, uzgodnily ze ona nosi dziecko ale jajeczko jest tej drugiej. W ten sposób obie są matkami.

Gość gość
14:45 i co myślisz o takich rodzicach dla dzieci?

Gość gość
Co mysle? Jak mieszkałam w Pl moje myślenie bylo bardziej stereotypowe bo po prostu nie znalam takich ludzi. Teraz po 11l za granica i pracy z ludźmi (pracuje w służbie zdrowia) poglądy nieco mi się zweryfikowaly. Spotkałam wiele tradycyjnych par które rodzicami nigdy byc nie powinny. Kobiety bi ktorym rozpadło sie małżeństwo z różnych względów, związały sie z kobieta i wiodą szczęśliwe życie wychowując dziecko z poprzedniego małżeństwia. Dziewczynka jest juz nastolatka, ma chłopaka, jest zupełnie 'normalna'. Pare lesbijek o ktorych pisałam dobrze znam bo juz 2 lata pracują w moim zespole. To bardzo pracowite odpowiedzialne kobiety, są zareczone i planują slub. Bardzo chciały miec dziecko. To in vitro kosztowało je majątek z racji tego ze nie bylo typowe. Zasuwaly obydwie swiatek piatek i niedziele aby zebrać na to pieniadze. Udalo sie i są najszczęśliwsze na swiecie. Wiem ze za to dziecko oddadzą życie. Szczerze? Życzę im jak najlepiej.