Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam poczucia bezpieczenstwa przy swoim facecie

Polecane posty

Gość gość

zdarza sie, gdy jest jakis problem, i z nim o nim rozmawiam, to slysze od niego " to twoj problem" Gdyby mial za mnie podjac jakas decyzje, nie mam poczucia, ze wybral by to, co dla mnie najlepsze.

Gość gość
To po co z nim jesteś? Ja już dawno kopnęłabym w zad takiego frajera.

Gość gość
Tez tak mam.kiedy mnie coś smuci chcę o tym pogadać to mi mówi"no i po co mi to mówisz, co mnie to obchodzi? to twój problem nie mój,nieraz się nawet wydrze przy tym na mnie albo skoczy z pięściami.

Gość margo0001
ja też bo polscy faceci ( bo mężczyznami ich nie nazwę) są beznadziejni

Gość gość
patologia się żali :D

Gość szczesliwa zona
margo0001 dziś ja też bo polscy faceci ( bo mężczyznami ich nie nazwę) są beznadziejni o o o Nie zgodze sie z Toba - Moj maz jest moim najwiekszym wsparciem a jest Polakiem. Zalezy na jakiego mezczyzne natrafisz.

Gość gość
A co to moja wina ze trafiacie na takich buraków? Bo on jest taki i sraki. Patrz na charakter a nie na wyglad to znajdziesz kogos normalnego. Pewnie jeszcze k***a włoski na zelik i co chwila n*******la przeszczepami po kopule czy przypadkiem nie zj***la sie fryzurka hah. Rurki na d**e, trampki na nogi i idzie taka lamusowata lamaga zyciowa. No ale puste dziewczynki od razu w zachwyt... Co za jebniety kraj...

Gość gość
haha, post wyżej mnie rozwalił :D

Gość gość
facetów się "rafia" - facetów się wybiera!!! masz c/h/uj/o/w/e/g/o ? TAKIEGO SOBIE WYBRAŁAŚ!!!

No to są patologiczne problemy... Każdy szanujący się mężczyzna (w Polsce także), czuje się za swoją partnerkę odpowiedzialny,a że kobiety często wolą nażelowanych lamusów albo łysych patusów, to co ja Wam mogę rzec? Widziały gały co brały, więc zastanówcie się nad sobą czy aby na pewno używacie tej szaro-różowej brei pod kopułą, a nie na ogół facetów najeżdżacie...

Gość gość
Gośc 14.42- WPIS DNIA:):):))))))) Taki się trafił...to musialas brać byle co, bo nie nazwę nawet takiego buraka byle kim. Jeden z drugim łaskę robią, że są? Lepiej być samej, a po poradę do matki, przyjaciółki.

Gość gość
Polecam sie na przyszłość :D Wszelkie komentarze sportowe z mojej strony wiecznie rozpierdalaja system :D PS: pisze prawde i to co myślę ;)