Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo0001

czy kobieta, która ma 43 lata jest młoda?

Polecane posty

Gość margo0001

bo ja myślałam że młodość to czas od 19 do 30 lat

Gość gość
Oczywiście, życie zaczyna się dopiero po 40. Obiad juz ugotowałaś sieroto Marysiu?:P

Gość margo0001
hehe nie zamierzam gotować to nie jest zadaniem kobiety, z resztą to nie wypada żeby stara baba kłóciła się z młoda dziewczyna :) ludzie w tym wieku ciąża będziesz miała 63 lata gdy twoje dziecko skonczy 20 lat ...masakra ...dożyjesz?

Gość gość
w wieku 53 lat dziecko bedzie miało dopiero 10 lat noo ciężkie chwile cie czekają ....a to twoje pierwsze dziecko ? masz pracę? ja teraz mówię powaznie

Gość gość
Oczywiscie. No ale w Polsce to juz do trumny sie trzeba polozyc po 30tce

Gość gość
Skad zalozenie ze kazdy chce miec dzieci?

Gość gość
Co na to twój psychiatra? Nie wierze, że tak głupie baby chodzą po świecie :D Żenada🖐️

Gość gość
czemu taka pozna ciąża?

Gość gość
bo kobieta ma instynkt macierzyński więc decyduje się na dziecko kiedy jest w pełni sił a nie w wieku średnim?

Gość gość
stare to jest wino i wapno.im starsze tym lepsze

Gość gość
Oczywiscie ze jest mloda.Ja mam 44 i czuje sie b.mlodo i tak wygladam.ale mam 23 letnią córke i dzisiaj nie wyobrazam siebie w ciąży i zabawe w pieluchy.ale to sprawa indywidualna.

Gość gość
no to młoda jest twoja córka a nie ty

Gość gość
młodym jest się do 37 r,ż od 37 do 65 wiek średni no i od 65 starość. Kobieta 43 letnia jest w wieku średnim a nie młoda

Gość gość
Napisane ze czuje sie b.mlodo a ze to sredni wiek to kazdy mądry człowiek wie.Jak dożyjecie 40stki to ciekawe co będziecie gadac.?

Gość gość
autorka tematu ma pewnie 20 lat i uwaza ze jej matka powinna miec 30, bo 43 to juz za stara

Gość gość
jedna 35 latka powiedziala lekarzowi ze jest za stara na dziecko ale za mloda na raka i smierc.nie wrzucac do jednego wora, bo niektorzy by juz chcieli eutanazji dla 40+.owszem, to nie wiek na rodzenie dzieci, ale zyc nadal mozna, mimo ze autorka jest innego zdania

Gość gość
Oho, troll margo0001 założył drugi temat :P

zależy gdzie mieszkasz, czym się zajmujesz i na jak zycie spędziłaś. od tego zależy jak wyglądasz, jak się czujesz i to jest ta cała młodość czy starość. stan ducha. a nie liczba okrążeni ziemi wokół śłońca zapisana liczbą na kalendarzu

Gość gość
Wiek nie taki ważny, jak jest się głupim i brzydkim. Pozostaje tylko anonimowo robić z siebie przygłupa.

Gość gość
skad tyle nienawisci?margo, na tym swiecie zyja ludzie po 40 i jest ich niemalo i niestety nie wyeliminujesz ich, a co gorsze, o ile nie dolaczysz do klubu 27, tez dozyjesz i 30 i 40?biologii sie uczylas?kazdy podlega starzeniu, jedynie mozesz twierdzic ze jestes kobieta i to sie nie zmieni, ale mowiac ze jestes piekna mloda i masz w pogardzie starszych, nie jest stalym stanem rzeczy.za 10 lat nastolatki wcale nie beda sie z toba przyjaznic i beda chichac z ciebie a rowiesnice i starsze cie odrzuca

Gość gość
W jakim celu piszesz do trolla?

Gość gość
Taki "niby" młody troll a taki już zgorzkniały:) i cały dzień stuka farmazony zamiast korzystać z tego młodego zycia. Straszne masz zycie jak na młodego człowieka.