Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś w kolejce otarla się o mnie gruba kobieta i cos we mnie pękło.

Polecane posty

Gość gość
bez wzgledu na to kim ona byla i czy smierdziala czy nie, TY wyszlas na idiotke.Co z reszta potwierdzaja Twoje wpisy tutaj. Kultury nie ucza nigdzie, zabraklo jej i tej kobiecie i Tobie. Z tym , ze Ty "mialas prawo".Jestes załosna i dziwie sie Twojemu mezowi , ze z Toba jest.

Gość gość
hashi, a co ty teraz z tym wiekiem wyjechałaś? Chodzi mi o to, że zdecydowana większość grubasów zwala wszystko na tarczycę, której nigdy nie miała:D Nic o wieku nie pisałam

Gość gość
autorka tak naprawdę zakladając ten temat miala na celu utwierdzenie sie w przekonaniu (błędnym zresztą) że postąpiła słusznie. Szuka tu aprobaty i potwierdzenia swoich racji, bo gdyby byla ich pewna, nie mialaby potrzeby stękac na forum o tym.. Puenta jest taka, że ona zrobiła źle i wie o tym, ale próbuje na sile przekonac siebie i innych ze jest inaczej... wykazala sie jeszczegorszym brakiem kultury niz przeciskająca sie obok niej kobieta. bo to samo mozna przekazac w innym stylu,a nie histerią i krzykiem, wyzywaniem od grubych i smrodów.. żal.pl

Gość gość
ta kobieta zachowala się zle przeciskajac się bez żadnego słowa "przepraszam", to niekulturalne, niegrzeczne i niewychowane. Tak samo jak zachowała się autorka, rzucając jej tekstem o mydle. No wybaczcie, ale inteligentna i kulturalna osoba by czegoś takiego nie powiedziała. Tu wieś i tu wieś...

Gość gość
Autorka zarzuciła tekstem o mydle, ale nie zarzuciła tego, że babka była gruba. Czytanie ze zrozumieniem to podstawowa umiejętność nabywana w podstawówce.

Gość gość
nieważne, tekst o mydle to też wieś. taka sama jak przeciskanie się bez słowa "przepraszam", a może i większa. Wieś tu i wieś tam, tratatam

Gość gość
..zapewne żyłka w dupie :P

Gość gość
Podsumowujac , jedna warta drugiej. Autorka błysła, ze hoho. Cos w niej peklo, pewnie resztki rozumu:P

Gość gość
Znowu ta kretynka i jej prostackie prowokacje.

Gość gość
Zaiste "błysła" :P Bo raczej nie błysNĘŁA.

Gość gość
Kolejne prowo yntelygentnej inaczej.

Gość gość
15.01 a co według ciebie tekst o mydle jest na poziomie? może na twoim tak, ale nie na poziomie inteligentnej i kulturalnej osoby...

Gość gość
A pelikany łykają..

Gość gość hashi
14:45 To, że aktualnie jesteś piękna i młoda, nie ważne, może stara i twoja tarczyca pracuje doskonale ale za rok, dwa, dziesięć - może się przytrafić i tobie - i nie wiadomo czy nie zmienisz się w grubaskę mimo, że będziesz walczyć. Zdrowia pani życzę

Gość gość
Nie, nie szukam tu potwierdzenia, ze zrobiłam dobrze, bo jestem pewna, ze teraz przed wyjściem sie umyje i zacznie używać zwrotów grzecznościowych. Nie powiedziałam jej, ze jest gruba, nie jest to prowo i nie piszę sama ze sobą tak jak ktoś to zarzucił. Dlaczego sobie dopowiadacie? Wasze fantazje...

Gość gość
autorko jak mnie ktoś mija w kolejce w sklepie to nigdy się o mnie nie ociera bo noszę rozmiar xs i nie ma szansy nawet kin kong mnie ominie skoro na ciebie ta kobita tak natarła to znaczy że sama też cienka nie jesteś /

Gość gość
Akurat specami od smierdzenia sa brudni pijaczkowie - w dodatku - chudzi ! Drudzy w zawodach na smrod sa palacze -te chudzi.

Gość gość
autorko nie powiedziałaś jej ze jest gruba, ale rzuciłaś tekstem o mydle, jeśli jesteś choć trochę inteligętna przyznasz, ze to nie jest słownictwo na poziomie kulturalnej i dobrze wychowanej osoby...?

Gość gość
wiekszośc z was wylewając pomyje na tamtą gruba kobiete leczy swoje kompleksy bo jestescie anonimowe, autorka to głupia zmija idiotka, wredna zakompleksiona suuka, co cie to obchodzi czy ktoś jest gruby czy nie, to ze tamta była gruba a sie przepychała to 2 inne sprawy, kazdy ma prawo wyglądac jak chce i tobie nic do tego, oczywiscie nie powinna sie przepychac ale ty nie powinnas na nia drzeć swojej wrednej mordy, po co na nią krzyczałaś pewnie specjalnie nie chciałaś jej zrobić miejsca, jaka ty autorko jestes biedna zadzwoń do radia albo do interwencji, bo ktos gruby cię dotknął, to co ona się połozyła na tobie ze poczułaś jej łapy na sobie, biedactwo od razu poszło pod prysznic by z siebie zmyć bród , zeby nie było ja jestem szczupła , ale jak cvzytam takie posty jak te to mam ochotę puknąć młotkiem taką autorkę autorko i jej przytakujace panie, ale wy jesteście głupie wredne i puste, spójrzcie na siebie i swoich bliskich i dopiero innych oceniajcie,

Gość gość
Lochy nie rzucajcie się tak. Maciory bronią śmierdzącą maciorę

Gość gość
ale wieśniaki tu se przyplataly, nie mój poziom, ide stąd. aaa waze 51 kg...

Gość gość
O kooorffa grubas nie mógł 5 minut postać w kolejce i jeszcze pretensje do kasjerki? Gdyby na mnie trafiła to sama wyniosłabym ją z tej kolejki.

Gość gość
16:17 a ty wylewając wiadro pomyj nie leczysz swoich kompleksów, prawda? Aaaaaa no tak, przeciez to działa tylko w jedną stronę.

Gość gość
Każda gruba jest zawsze spocona i zawsze śmierdzi. Znam jedną, waga ok. 120 kg i do pracy 450 metrów jeździ autem, ale wciaż i tak spocona. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakby cuchnęła gdyby chodziła pieszo. Do tego strasznie śmierdzi więc myślę, że ona się w faldach i pod cycami po prostu nie domywa:O