Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś z was nie ma znajomych???

Polecane posty

Gość gość

i czy to obowiązek ich mieć? wstydzicie sie tego?

Gość gość
tak, wstydze się ale na siłe niestety nie będe się przyjaźnić

Gość gość
Niestety ja :( 17l

Gość gość
jest to powód do wstydu? a co jesli ktoś z wyboru nie chce?

Gość gość
ja sie wstydze bo sa rózne osoby które temu się dziwią , była u mnie mama ze swoja koleżanką i ona pytała mnie dlaczego nie mam koleżanki ani znajomych i moja mama jej odpowiedziała że po prostu nie chcę .Ludzie nie rozumieją tego , uważają że ktoś jest biedny jak nie ma znajomych

Gość gość
ale nie powinno się chyba przejmowac tym co ktoś sobie pomyśli?

Gość gość
lis juz pisal...ludzie nie sa glupi,Sa duzo glupsi! Wiec po co mi jakas holota? Wszystkich ktorych spotykam zawodza :) Wiec?

Gość gość
mnie też wszyscy zawodzą, przyjaźniłam się z jedną koleżanką to ona posługiwała sie mną tylko wtedy kiedy miała z tego zysk więc to skończyłam bo po co na siłę poświęcać komus czas kto nie jest tego wart druga koleżanka zerwała ze mną kontakt jak kupiłam sobie nowe mieszkanie i mi dobrze poszło mój znajomy jeden któremu pomogłam i przyjaźniłam sie z nim wiele lat nie pomógł mi ani razu nie podał pomocnej dłoni tylko łaził do mnie gdy on potrzebował więc po co zadawać się z kimś ? lepiej książkę sobie poczytać

Gość gość
Ja uważam ludzi z mojego otoczenia za prymitywów i debili. Po paru latach rozłąki z nimi z ich inicjatywy siedzieliśmy razem. Po 5 minutach chciałam wyjść po 10 chciało mi się wyć. Wytrzymałam 2 godziny najgorszy koszmar mego życia aż się dziwię że tyle godzin dawniej z nimi spędzałam.

Gość gośćmisia
Czesc nie mam znajomych ani przyjaciol,tylko jedna sasiadke,jestem matka autystyka,pozdrawiam i zycze kazdemu z Was jednego lecz prawdziwego przyjaciela