Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

partner?

Polecane posty

Gość gość

wiem że podobam mu się najbardziej. ale moje pytanie brzmi czy taka relacja jak pyta się mnie czy nie kręcą mnie inni, ja odpowiadam że nie pytam się go a on mówi że go kręcą inne ale nie zniszczyłby tego wszystkiego co ma dla chwili nowości... czy to zdrowe podejscie? dodam ze przed zwiazkiem naszym mial dosc bogate zycie seksualne, typow lovelas..

Gość gość
takie kur.estwo zawsze w czlowieku zostaje. pusci sie znow predzej czy pozniej

Gość gość
Jeżeli jesteście razem i macie co do siebie poważne zamiary to nie ma czegoś takiego jak "kręcą mnie inne" Wiadomo oczy ma każdy i wiele osób może się podobać, bo po prostu kobiety są "ładne" czy też mężczyźni "przystojni", ale jedynie naocznie podobać. Jak kogoś ktoś kręci to znaczy, że pała do tej osoby namiętnością itp. Nie traciła bym czasu na takiego "dupka", bo tacy prędzej, czy później zaczną zdradzać.

Gość gość
no właśnie chodzi o to że tak jakby podoba się ale tylko na raz...

Gość gość
z tym ze on sie juz ,,wyszalal'' i mowi ze niepotrzebne mu to ze przerabial juz to.

Gość gość
nie chcialabym byc z kims kto sie wyszalal juz, to zaden wyczyn xx wyczyn to byc z kims kto ma mozliwosci do szalenstwa, wiek itd. ale nie interesuje go to szczerze ze wzgledu na ciebie - a nie przez wzglad ze sie juz wyszalal. to mi traci dziadkami