Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smierc narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

Witam.W maju nagle i nieoczekiwanie zmarl mój narzeczony.Byl zdrowym i silnym mężczyzną.Do tego porządnym,dobrym,ułożonym człowiekiem jakich ze świeą szukac.Czy Wam też się podobnie przydażylo i jak sobie z tym radzicie.Dla mnie to koszmar bo nadal go kocham,chociaż wiem,że nigdy nie wróci.Nie przytuli i już nigdy nie powie że mnie kocha,nie przywiezie kwiatów bez okazji.,itd.Próbuje ukladac życie od nowa,ale ciągle o nim myśle,wszędzie go widzę tym bardziej mi ciężko bo zmarł u mnie w domu i każdy kącik mi przypomina moje Kochanie -tak do siebie mówiliśmy.Czy podzieli ktoś sie ze mną podobnym bólem...bo wokół pustka i gniew.

Gość gość
mi zdechło zwierze w poniedzialek. tez nie moge dojsc do siebie. czuje sie winna ze lepiej o nia nie dbalam. a przeciez teraz sobie przypomnialam ze snila mi sie ze 2 tyg. i przez tydzien nie moglam sypiac w nocy - usypialam z niewiadomej przyczyny o 3/4/5 - caly tydzien. boze znow mialam sygnaly jak na tacy podane i znow nie zwrocilam na nie uwagi :/

Gość gość
On jest przy Tobie :) Mow do niego szeptem...on wszystko slyszy...Kiedys sie spotkacie I bedziecie juz na zawsze razem tylko musisz troszke poczekac...on juz spelnij swoja misje tu na Ziemii..Ty tez musisz spelnic swoja.Uwierz mi Slonce ze sie spotkacie.

Gość gość
oj tak, spotkamy sie w piekle i zasadze mu kopa w smołe

Gość gość
Nie podszywac mi sie tu. Zobaczysz sam gosciu czy zasadzisz komu kopa w piekle.To nie dla ciebie temat to sie nie wypowiadaj.Chce poznac ludzi o podobnych przezyciach.