Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znalazłam notatki męża i

Polecane posty

Gość gość

Dowiedzialam się z nich ze będąc ze mną, spotkał się ze swoją byłą która kiedyś dużo dla niego znaczyla. Gdybym wtedy o tym wiedziała dziś nie byłby moim mężem. Trzęsą mną bardzo silne emocje. Mówił ze nie utrzymuje z nią kontaktu a ich drogi się rozeszły w chwili rozstania. Na pocieszenie powiedział mi ze niby jak juz byliśmy po ślubie ona dzwoniła i chciała się z nim jeszcze spotkać, ale on odmowil, a nigdy nic mi wtedy nie mówił tylko kłamał ze nie ma z nią kontaktu

Gość gość
Odpuść nic nie zmienisz .bylo minęło, szkoda życia

Gość gość
powiem Ci, ze mój maż ma teraz kontakt z byłą!! i raczej to ukrywa, wysyła jej życzenia urodzinowe itp. a ostatnio jak popił to mi powiedział, że ona żałuje, że z nim nie jest i i jakby mogła cofnąć czas byłaby z nim, strasznie mnie to wkurza bo przez to mąż jest pewny siebie i mam wrażenie, że czasem też żałuje bo mnie zaczął traktować nieciekawie:(

Gość gośćcghkkgd
Zasrane swinie, idioci i palanci z tych facetow. Kazdy jak jeden ma cos za uszami, a My naiwne ze wszystkiego jestesmy gotowe dla tych mend zrezygnowac! Gnoje!

Gość gość
Mam kontakt ze kilkoma moimi byłymi - no i co z tego? Jeśli ludzie rozstali się w zgodzie - to dla człowieka z klasą nie ma przeciwwskazań do kontaktów. A że nie powiedział? nie mówi się jeśli obecny partner/partnerka reagują histerycznie na banalne sprawy.

Gość gość
Juz od kilku dni pojawiaja sie tematy o bylych,,,znaleziony list od bylej, byla podeszla na weselu..a teraz notatki meza :-)

Gość gość
Gość 19.03 spostrzegawcza jesteś ze hoho

Gość gość
To pewnie ta od listu. Tam nie dostala całkowitego poparcia to probuje inny temat.

Gość gość
20:37 a Ty zlosliwa jedza,ze hoho :-)