Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonygość

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość przerażonygość

Cześć, mam 17 lat i strasznie się denerwuje czy nie jestem w ciąży! Ale od początku, nie uprawiałam seksu z moim chłopakiem ale w upływie emocji wyszło tak, że masturbowaliśmy się nawzajem. Sytuacja miała miejsce kilka razy. Nie dotykał bezpośrednio spermy a następnie mojej pochwy, ale mimo wszystko obawiam się, że jakoś przeniósł tam plemniki. Od pierwszej tego typu sytuacji minęło ok 3 tyg. Wg obliczeń mój okres miał się pojawić 2 sierpnia, ale że czasami się spóźnia nadal go nie ma. A ja ostatnio odczuwam nudności, kręci mi się w głowie, nawet prawie zemdlałam ale to akurat wina odwodnienia. Strasznie się boję i nie wiem co mam robić! Napiszcie co o tym myślicie, ale proszę o poważne odpowiedzi, wiem że pierwsze trzeba było pomyśleć ale to była tylko wzajemna masturbacja.

Gość gość
Z jakiegoś powodu do zapłodnienia potrzebny jest wytrysk przy pełnym stosunku.

Gość gość
OMG wiatropylna!! Patrzcie wiatropylna!!

Gość przerażonygość
Oczywiście, ale jest również coś takiego jak preejakulat, który zawiera plemniki i mój partner dotykając swojego członka mógł je przenieść. Może nie myślę racjonalnie, stres robi swoje.

Gość gość
Zrobiłaś test?

Gość gość
Jasne ale te plemniki nie bylyby juz zdolne dotrzec do celu a co dopiero czekac do owulacji gdyby trzeba bylo.

Gość przerażonygość
Nie, nie robiłam. Czekam z nadzieją, że pojawi się okres, bo jak pisałam wyżej bywa tak że mi się spóźnia. Szczerze, to nigdy go tak nie wyczekiwałam. Może tu bardziej moja psychika działa, ale potrzebowałam żeby ktoś obiektywnie na to spojrzał.