Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to możliwe że faceci są

Polecane posty

Gość gość

aż tak głupi? mój znajomy ma smyka do interesów, umie pomnażać majątek. ma dom, wynajmuje 2 inne i dalej myśli o inwestycjach. jest to obcokrajowiec z zachodniej europy (rozwodnik po 40, 2ka dorosłych) dzieci .opowiedział mi o pewnej polce, która zakręciła mu w głowie, bo potrafiła się dobrze pieprzyc. poza tym to samotna matka z córką, która poluje na faceta, najlepiej bogatego (wiadomo jakiego jest pokroju). niewiele osiągnęła, pracuje w bibliotece - żadna ambitna business woman,intelektualistka na uniwersytecie czy też przyzwoita kobieta - nic z tych rzeczy. poznali się na necie, on przyjechał do polski i od razu dała mu dupy liczyć że go złapie (wiocha, wiem). potem, chcąc dobrać się do jego kasy, oszukała go, że jest z nim w ciąży. potem odkrył jednak prawdę. na początku, by go nie wystraszyć, oczywiście zgadzała się na jego warunki, że on nie chce ślubu. z czasem jednak ona "zmieniła zdanie" (czytaj: powiedziała wreszcie prawdę, co od początku myślała) i zaczęła naciskać na ślub, bo ona nie chce żyć w konkubinacie, że to nie po chrześcijańsku. w końcu ten imbecyl kapnął się, że ona jest zwykłym ścierwem i jakoś się rozeszli. ona niedługo potem złapała innego faceta-polaka i się ohajtała. dziś mój znajomy z zagranicy mi pisze, że ona przyjechała do niego do kraju (odwiedzić swą kuzynkę) i poprosiła go o spotkanie. spotkali się i ona nalegała na seks, jednak on przystał na oral "tylko". ona twierdzi oczywiście typową śpiewkę (nie jest szczęśliwa z tamtym i zrozumiała że tylko na tym jej zależy). i ten debil dalej o niej myśli i mi o niej trąbi. ja już nie wiem jak mu tłumaczyć że to jest zwykła ściera o którą co najwyżej można wytrzeć stopy i nic więcej. kurde chłop ma łeb do interesów, znam go, nie jest głupi, 40tka na karku, a tu taki głupi i ślepy. jak to możliwe? kurde każdego normalnego odrzucałaby taka hiena. i jeszcze zdradza męża - nie przyszło mu na myśl, że jego też kiedyś tak potraktuje? czy na tym świecie naprawdę nie ma mężczyzn? są tylko puste matoły? i żeby nie było - to tylko znajomy. facet nie w moim guście zupełnie (niski, nieatrakcyjny,za stary, dzieciaty). nie jestem o niego zazdrosna ani nim zainteresowana. po prostu zdumiewa mnie jego bezdenna głupota w kwestii tej szmaty.

Gość gość
zazdrościsz jej ze to nie ty masz jego kase tylko ona :)

Gość gość
gość dziś naucz się czytać. ona nie ma jego kasy, bo jest mężatką z innym (choć męża zdradza). i nie zazdroszczę - on wiele razy chciał coś więcej, ale ja nie chcę i nie zamierzam tego rozwijać, ponieważ nie jest w moim typie. wszystko opisane w pierwszym poście, on ale jak nie umiesz czytać, to po co w ogóle się wypowiadasz?

Gość gość
brawo wuwunio brawo ty

Gość gość
a co cie to obchodzi ? Nie masz własnego życia

Gość Furiosa
Bo faceci to debile jeśli chodzi o kobiety. Wejdź na stronę bracia samcy i poczytaj jak kobiety kołują facetów nim oni w ogóle zrozumieją co się dzieje. :D Miłej lektury.

Gość gość
Pewnie po raz pierwszy w życiu poczuł się atrakcyjny hahahaha. Też nie wiem skąd takie matoły się biorą ale chyba nic mnie nie zdziwi już ;)

Gość gość
Nie ma bo jej zazdrości ewidentnie, jej się nie udało tylko innej i nie może tego przeżyć

Gość gość
Kobiety też zakochują się w niewartych tego facetach, to nie ma związku z intelektem tylko po prostu ludzie tak mają, że tracą zdolność myślenia racjonalnego, kiedy w grę wchodzą uczucia. Rodzice nie oceniają obiektywnie swoich dzieci, zakochani nie widzą, że ich wybranka jest szmatą itd.

Gość gość
mój znajomy ma smyka do interesów WTF?

Gość gość
gdyby tej smykałki nie miał to by autorki to nie obchodziło ha

Gość gość
gość dziś Kobiety też zakoch*ją się w niewartych tego facetach, to nie ma związku z intelektem tylko po prostu ludzie tak mają, że tracą zdolność myślenia racjonalnego, kiedy w grę wchodzą uczucia. Rodzice nie oceniają obiektywnie swoich dzieci, zakochani nie widzą, że ich wybranka jest szmatą itd. i tu się nie zgodzę. sama wiem po sobie, że jeśli ktoś w jakiś sposób mnie rozczaruje (okłamie, zrobi rzecz nieetyczną, okaże się leniem, głupkiem, agresorem itp.) to automatycznie oczarowanie tą osobą ZNIKA. jak można kochać kogoś, kto cię oszukuje? kto poluje tylko na twoją kasę? kto jest tak podły i perfidny, że zdradza małżonka?

Gość gość
gość dziś a co cie to obchodzi ? Nie masz własnego życia to mnie obchodzi, że on ciągle o niej gada i pyta mnie o zdanie, kiedy ja już mu 100 razy mówiłam co o tym myślę, a on dalej nie rozumie. pisałam to już w pierwszym poście - nie umiesz czytać?

Gość gość
gość dziś mój znajomy ma smyka do interesów WTF? xxxx czego tu nie rozumiesz? może daj sobie spokój z czytaniem forum - za trudne dla ciebie

Gość gość
gość dziś gdyby tej smykałki nie miał to by autorki to nie obchodziło ha xxxx dokładnie tak, zwłaszcza że jest niższy ode mnie, brzydki, stary i dzieciaty. aha i prosił o spotkanie już kilkanaście razy i nie zamierzam się zgodzić... no ale tak jak piszesz. o tą jego kasę mi chodzi

Gość gość
gość dziś Nie ma bo jej zazdrości ewidentnie, jej się nie udało tylko innej i nie może tego przeżyć xxx zdechnij

Gość gość
nie, nie umiem czytać, a to jakiś problem dla Ciebie

Gość gość
Może jesteś mniej emocjonalną osobą niż on, ale mnóstwo kobiet latami żyje z agresorami i pijakami, nawet bez złudzeń i co? Tak po prostu jest że stojąc z boku widzimy wszystko inaczej niż zainteresowani bezpośrednio.

Gość gość
Furiosa dziś Bo faceci to debile jeśli chodzi o kobiety. Wejdź na stronę bracia samcy i poczytaj jak kobiety kołują facetów nim oni w ogóle zrozumieją co się dzieje. smiech.gif Miłej lektury. xxx dzięki - nie wiedziałam o istnieniu tej strony - poczytam ;) pozdrawiam

Gość gość
22:37 Zdycham!, oj jak boli, oj jak boli, zdechłem