Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Padam na twarz . dziecko po szczepieniu

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj mój prawie 2miesięczny synek miał szczepienie. Przy nim strasznie płakał,później zasnął na ponad 4 godz. Następnie budził się a jak już zasnął to płakał przez sen,z którego nie dało sie go wybudzić. W nocy budził sie z płaczem co pół godziny. Padam na twarz jestem tak zmęczona. Teraz od 6 nie śpi,leży i cały czas się śmieje,jest bardzo radosny ale ja już nie mam siły. Chciałabym żeby zasnał chociaż na godzinkę. Na szczęście po szczepieniu nie miał gorączki i żadnych powikłań. Mąż w pracy a ja myśle tylko żeby na chwilę zasnąć... Czy Wasze dzieci też tak miały po szczepieniu?

Gość gość
Ale przezywasz moje dziecko nie spalo w nocy do 6 miesiaca bo mialo kolki. A Ty jedno szczepinie przezywsz,

Gość gość
Nieutulony placz to objaw powiklan poszczepiennych. Nie dziwota. Jakby tobie www trzykneli formaldehyd aluminium i rtec do mózgu teznbys plakala :/....

Gość gość
Laaaaa rtęć!!!! Ratunku!!!!!! Autorka nic nie pisze o nieutulonym placzu. PS. W której to szczególne jest ta rtęć?

Gość gość
Nikt mu nic do mozgu nie wstrzykiwal, a tym bardziej nie rtec, ale niektorzy bzdury wypisuja... nie chcesz to nie szczep, ale nie narzucaj innym swojej paranoi.

Gość gość
Mój syn tak spał wiele miesięcy. Miękka jesteś, jedna noc i juz rady nie dajesz. Wyobraź sobie jak ja się czułam jak co noc tak miałam :o To był koszmar dopiero.

Gość gość
Nie wiedziałam, że teraz szczepionki robi się domózgowo... coś mnie ominęło o.O

Gość gość
Do 9:04 No dużo cię ominęło. Przede wszystkim czytanie. A wystarczy ruszyć głową, trochę poczytać. Ale może to dla ciebie czytanie to za duży wysiłek. To ci powiem. U małych dzieci bariera krew-mózg nie jest jeszcze wykształcona. Czyli wszystko co wstrzykują w szczepionce, dostaje się do mózgu i tam się kumuluje. Przełam się i poczytaj.

Gość gość
Coś musi być nie tak z tymi syfiastymi szczepionkami skoro dzieci tak reagują. Mój po szczepieniu spał 6h a potem przez kilka miesięcy miał problem ze spaniem, jedzeniem Zrobił się placzliwy. Tak nagle z dnia na dzień taka zmiana.

Gość gość
Ano owszem cos z tymi szczepieniami jest nie tak. Ale to i tak nie powstrzymuje ciemnej masy przed truciem własnych dzieci.

Gość gość
23.48 dokładnie, nigdy nie zrozumiem ludzi...truć własne dzieci bo ktoś to narzuca, horror

Gość gość
A moim dzieciom po wszystkich możliwych szczepieniach łącznie z zalecanymi nie było absolutnie nic. Myślę, że łącznie z wpisem z 19:02 można na tej podstawie opublikować wyniki kafeteryjnych badań klinicznych;-) Pozdrawiam domorosłe "doktorki";-)

Gość gość
Jednym dzieciom nic nie jest, innym jest. Mojemu nic nie było aż do szczepionki euvax B , dokładnie trzecią dawka. Kto tego nie przeżył ten nie zrozumie.

Gość gość
Dzieci mają po szczepieniu różne zachowania. Moje po pneumokokach bardzo gorączkowało, ale na szczęscie po dobie wszystko się uspokoiło i wróciło do normy. Ja jednak wiedziałam, że tak może się dziać, bo przeczytałam ulotkę http://szczepimy.com.pl/pneumokoki/nop/