Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ludzie sie nie wstydza

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w handlu mam kontakt z klientem i jestem przerazona jak ludzie smierdza. Jest 8.40 a ja juz mam dosc. Smierdzi im z mordy, smierdza ciuchy, wszystko smierdzi. Jak im nie wstyd tak wyjsc do ludzi? I nie mowie o spoceniu sie itp bo to normalne. Tylko o takim smrodzie dlugoterminowego brudu i czarnych pazurow. Bleh A jacy to oni przy tym sa nie elokwentni.. Hrabiostwo normalnie z koziej d**y. Ludzie sa obrzydliwi.

Gość gość
Albo ci z blokow maja po 3 psy i w taka pogode jak dzisiaj(wilgoc) smierdza okrutnie. Brudnym psem

Gość gaajowy marucha
no tak. Jak brudnych, śmierdzących ciuchów nosić to niema komu, a jak wąchać to wszyscy.

Gość gość
Pełno jest brudasów, pracowałam w banku i wiem jak to jest kiedy brudas podejdzie. Boją się wody, mydła czy pralki.Ja nie rozumiem tego bo codziennie się myję. Brudasy potem są dumni , że mają nadpłatę w rachunkach za wodę.Jak może być inaczej skoro jej prawie nie używają?

Gość gość
Popieram 21 wiek a taki syf

Gość gość
Pełno jest takich śmierdzieli.czasami jak koło niektórych przechodzę i poczuję ten odór to wymiotować mi się chce.zauważyłam że głównie są to ludzie starsi .może zostały im takie nawyki że ukąpią się raz w tygodniu a ciuchy zmieniają aż są plamy?młodzi też śmierdzą ale oni bardziej potem jednodniowym od upału czy ciężkiej pracy a właśnie ci starsi to capią niemytym od dawna ciałem.

Gość prawictwo pospolite 152
smierdzą ,bo chodzą w spodniach latem i pocą się jak swinie Ja zawsze mam krótkie spodenki na sobie od połowy Maja

Gość gość
No ja ostatnio jak weszlam na poczte to az mnie oczy zaszczypaly tak jedna baba smierdziala.

Gość gość
No dokladnie a ty k***wa jestes zmuszony to wachac. Piwinno sie ich wypraszac.

Gość gość
Bo ludzie to brudasy i flejtuchy. Zwierzeta jak sie ubrudza to sie myja a ludzie dalej tak laza.

Gość gość
Rzeczywiście starsi ludzie czasem po prostu śmierdzą, też tego nie rozumiem... Okej, mnie zdarza mi się czasami nie wykąpać się na wieczór, ale za to kąpę się rano na świeżo (nie mówię o upalnych dniach oczywiście :D). Miejmy nadzieję, że młodzi ludzie nie podłapią tych śmierdzących nawyków :D

Gość gość
To kwestia kultury z chama nie wydobedziesz pana.

Gość gość
Jednym chórem na innych, a wystarczy zapytać tutaj, kto bierze codziennie wieczorem prysznic i 3/4 "nie musi, bo nie śmierdzi". Taki niemyty to już brudas i niech zacznie od siebie.

Gość gość
Je/////^/////bane smierdziele

Gość gość
w kopalni, ani na budowie nie pracuję, żeby kąpac sie wieczorem, rano to owszem, codziennie razem z włosami, których nie myją te paniusie, co wieczorami po 5x biorą prysznic