Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy się zdenerwuję czy zestresuję mam biegunkę, jestem chora?

Polecane posty

Gość gość

Jak się pokłócę z kimś lub coś ważnego czeka mnie na drugi dzień to w potrafię całą noc biegaćdo łazienki. Byłam druhną u koleżanki, wolę tego nie wspominać, wtedy jeszcze doszły wymioty tak się stresowałam. Tak samo wyglądają wszelkie rozmowy o pracę, do prawa jazdy podchodziłam już dwa razy i nie dałam rady po całonocnej biegunce byłam wykończona. Lekarz kazał mi pić melisę dzień przed ważnym wydarzeniem i dał jakieś tabletki ale to nic nie dało.

Gość gość
nerwica i to bardzo rozwinięta , powinnaś iść do psychologa . Jeśli nic z tym nie zrobisz będzie coraz gorzej, ja też tak miałam i doszło do tego że dziś idę tylko tam gdzie jest wc . Nie wychodzę z domu jak to mąż określił dalej niż w zasięg widoczności komina . To jest koszmar , współczuję Ci bardzo. Idż jak najprędzej do terapeuty bo zawczasu zacząć nad tym pracować.

Gość gość
bo - by zawczasu

Gość gość
To moze byc tez jelito drażliwe, ktore objawia sie biegunkami podczas stresu.

Gość gość
Też tak mam, jutro zdaje prawko a dziś juz sie trzese

Gość gość
a ja nie mam matury bo nie mogłam po prostu usiedzieć na sali, po trzecim wyjściu do toalety profesorka powiedziała, że jak teraz wyjdę to mam nie wracać, że jestem dorosła i niektóre rzeczy można przetrzymać. To było 16 lat temu. Teraz jestem odludkiem, mieszkam sama, z domu wychodzę jak muszę, tłumaczę przez internet, trochę udzielam korepetycji. Chodziłam na terapię przez 2 lata i nikt mi nie był w stanie pomóc.

Gość gość
kurcze mam tak samo, nerwica żołądka się na to mówi.

Gość gość
Nerwica, przed każdym stresującym wydarzeniem typu egzamin czy podróż łykam stoperan, bo nie wyszłabym z toalety. U mnie jeszcze dochodzi częsta potrzeba oddawania moczu, ból brzucha i nudności.

Gość gość
a oprócz stoperanu jakieś leki stosujecie może jakieś domowe sposoby znacie|?