Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zostawić faceta

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim od 3 lat. Ja od 2 lat pracuje, bo oboje skończyliśmy szkole a on od 2 się opierdala i ciągnie kasę od matki. Ma mnie za materialistke, ale ja po prostu nie lubię leniwych ludzi, myśli ze zależy mi tylko na jego kasie... pewnie wy też tak pomyslicie ale nie wyobrażam sobie życia z kimś kto nie ma żadnego obowiązku a on nie rozumie ze chce go zostawić

Gość gość
ja nialam to samo, zostawilam i juz, szukalam kogos innego w miedzy czasie. Zaczal sie flirt z innym i latwiej mi bylo zostawic nieroba

Gość gość
weź zostaw te ciotkę, i nie daj sobie wmówić, ze jesteś materialistką, bo jesteś normalną dziewczyną, chcesz mieć normalne życie. masz prawo sobie ustawić siebie i dzieci. nie musisz mu się nawet tłumaczyć, utnij to i koniec. uwierz, że tacy kolesie nigdy nie dorastają.

Gość gość
Wiecie co jest na gorsze w tym wszystkim? Ze załatwiłam mu pracę, sama zarabiam mało, ale uzałam ze lepsze to niż nic, a on co? Nie skorzysta bo jego mama mu zabronił pracować za badziewie e wysokości 1500 zł.

Nie bądź szmatą, zostaw nieroba później flirtuj, a jak? Brutalnie, żeby do niego dotarło, ile jest aktualnie warty (brutalnie dla niego, siebie szanuj, po prostu wygarnij mu i powiedz żegnaj)

Gość gość
przywiąż do drzewa w lesie