Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cariel

Co zrobić kiedy sie od siebie oddalamy? :(

Polecane posty

Gość Cariel

Witam wszystkich, chciałam opisać moja sytuacje i jednocześnie zapytac co robić kiedy dzieje sie tak jak to zaraz opisze. Miesiąc temu urodziło nam sie dziecko na które z niecierpliwoscią czekaliśmy, jesteśmy szczęśliwymi, młodymi rodzicami ale mimo wszystko radzimy sobie swietnie. Każdy dzien z naszym synkiem daje nam mnóstwo radości, jednak od pewnego czasu, a właściwie od kiedy na świat przyszło nasze dziecko, moj narzeczony jest w niego wpatrzony, i chyba nic poza nim nie widzi. Cieszę sie ze nawiązuje z synkiem taka mocna więź, jednak chciałabym by nie zapominał o mnie. Nie przytula mnie, nie mowi do mnie jak kiedyś, a kiedy sobie o mnie przypomni jest miły na kilka chwil i znowu zapomina, że ja tez go potrzebuje. Jest mi z tym cieżko, poród był ciężki, i on nie ma o tym pojęcia, nie chciałam by był przy porodzie, a z drugiej strony brakowało mi jego wsparcia... Przechodzę teraz przez ciężkie chwile, poród pozostawił po sobie traumatyczne wspomnienia, które chciałabym wymazać z pamięci, lub chociaż nie myślec tak o tym. Czasem myśle, że sie dla niego nie liczę, a im dłużej mnie ignoruje tym mocniej boli mnie to wszystko.

Gość gość
a dziecko twojej uwagi tak nie zajmuje? powiedz mu o tym sam sie nie domyśli Swoją drogą powinnaś już przyzwyczajać się do transmisji sportowych i innych meskich hobby jak chcesz złapać z nimi kontakt w przyszłości