Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie bratowa

Polecane posty

Gość gość

Maja dziecko nie maja ślubu znają się ledwo rok , po urodzeniu dziecka ona wprowadza się do nas , myslalam ze jest w porządku ze będzie fajnie . Zmienił am zdanie jak zobaczylam ja kilka razy pod drzwiami jak podsłuchuje nienawidzę jej brat ślepo zapatrzony w nią nie chce nas słuchać :( kombinuje na każdym kroku boje się ze wykorzysta brata bo juz wiem ze ona z takich co potrafi ... Teraz chce brać kredyt ;( szantażuje brata ze się wyprowadzi a tak naprawdę trzyma się go jak rzep psiego ogona ... Nienawidzę jej przepraszam ale muszę się wyglądać bo nie mam komu

Gość gość
0/10 słabe i oklepane

Gość gość
Słabe czy nie chciałam się wyzalic :( poza tym to typowy lizus "robotna" a ile się Nagada co jeszcze ma do roboty chociaż faktycznie jest robotna .. Tylko wkurza mnie to ze ona wszystko wie, mama jest starsza osoba zdarzy jej się zapomnieć gdzie co ma to oczywiście bratowa juz wie... Zastanawiam się czy wie gdzie mama trzyma oszczędności , tak naprawdę chciałabym się jej pozbyć bo czuje się obco we własnym domu. Nie nie jestem chamska nie lubię tylko osób które wszystko muszą wiedzieć kur.. Skąd biorą się tacy ludzie ;((

Gość gość
spytaj brata.