Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Muzyka elektroniczna, klubowa nie ma duszy

Polecane posty

Gość gość
Z takim wrzucaniem do jednego wora się nie zgodzę. Pewnie, że jakaś techno czy house łupanka nie ma duszy. Ale cold wave czy dark wave? Nowa fala w ogóle? Albo industrial? Aż roi się od elektroniki w tych gatunkach, ale nie można powiedzieć, że nie ma w tym kreatywności, artyzmu czy właśnie duszy. Wybaczam ci, bo jesteś jeszcze bardzo młoda. Edukuj się i nie bluźnij więcej. ;)

Gość gość
nie ma, bo pewnie ktoś tą duszę wypuścił ☺

https://www.youtube.com/watch?v=5OVvJOeUdUs To tez uwielbiam kvrwa, burial to jest kocur... Nie wiem co jest takiego w tym burialu, ze tworzy sobie tylko muzyke, i kazdy ją lubi, znam jednego typa co ma sklep z płytami, metal i music lover oczywiscie plyte buriala untrue zna i mowi ze to dobry album, ja nie potrafie sie nic na temat tej muzy wypowiedziec, a kvrwa przemawia do mnie burialek :classic_cool:

Gość gość
nie słucham, więc się nie znam, odpadam z dyskusji tym razem

Gość gość
posłuchaj sobie crystal castles- alice practice. niesamowity kawałek, tyle w nim bólu

Gość gość
Co jak co, ale w tym się z Tobą zgodzę. Lubię różną muzykę, ale "umcy umcy" to zero klimatu i nastroju jakiegokolwiek. Najnudniejsza muzyka jaka istnieje.

Gość gość
gość dziś Ale muzyka elektroniczna to nie tylko "umcy umcy".

Gość prawictwo pospolite 152
elektroniczna ma jak najbardziej dusze jej klubowa rzeczywiscie jest jej pozbawiona Sam uwazam za muzyke elektroniczą za genialną mam nawet płytę z nią której sluchałem setki razy

"jej klubowa rzeczywiscie jest jej pozbawiona" Jak sama nazwa wskazuje, przeznaczenie muzyki klubowej jest jedno. Ma porywać do tańca i sprawdza się w tym doskonale na parkietach. Nikt o zdrowych zmysłach nie słucha tego w domu. ;) Ale autorka nigdy tego nie zrozumie, bowiem woli się taplać w błocie na woodstocku, wśród rzeszy śmierdzących, półnagich, zalanych w sztok brudasów. ;)

elektroniczna jak najbardziej ma dusze przez duże D klubowej typu techno nie słucham bo to badziew

klubowa ma rozne oblicza, ale niestety przewaza techno chodzi mi o ogólny jej odbiór jako negatywny to poniżej to jest badziewie nie da sie tego słuchac , a niestety takie cos czesto jest puszczane przed dj-ów https://www.youtube.com/watch?v=48B07RW8j64

chodzi mi o wszelkiego typu przeróbki orygniałów które są gorsze robert miles -childer tylko wersja orygnialna brzmi dobrze a słyszłem przerobki tego kawałka w wersji trance czy techno których nie dało sie słuchać.. typowa techniawka czy house/trance to g***o

robert miles -childen- tylko wersja orygnialna brzmi dobrze a słyszłem przerobki tego kawałka w wersji trance czy techno których nie dało sie słuchać.. typowa techniawka czy house/trance to g***o

prawictwo pospolite 152 dziś Oj, chyba dawno z domu nie wychodziłeś. :) edit: a to co wkleiłeś, to jest set jakiegoś wieśniaka - więc nie może być często puszczany. :D

wkleje ci kilka kawałów zaraz jakiej ja muzyki słucham , to jest 100 razy lepsze od techno g****a i lepsze od black metalowego syfu

mam cd nagrane z tego i to niszczy wszystkie g****a które puszczają w klubach .. Słucham tego na pelny regulator mam potęzny subwoofeer wiec częsie mi szafkami i szybami sąsiedzi słyszą to jak puszczam to jest mistrzostwo jesli chodzi o muzyke elektroniczną https://www.youtube.com/watch?v=4Y6OkevauAQ

to co puszczają w klubach to syfff

mógłbym słuchać tego w nieskonczonosc , kawalków olofa gustaffsona i nigdy nie mam dość

po wzmocnieniu na dobrym basie brzmi swietnie a mam dobrą wieże

dałem za nią prawie 2 tys więc basy dobrze idą

black metalu słuchaja 15 letnie dzieci.. Muzyka te nie ma zadnego sensu