Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nadzieję że wygra Trump

Polecane posty

Gość gość

clinton to porażka rozumu...

Gość gość
dostanała od dziennikarzy max ilosc pinokiów w skali - ocena wiarygodnosci.

oboje clinton i trump to przekret, trump chce zostac prezydentem tylko ze wzgledu na jego biznes a nie interes kraju, nie bez powodu faworyzuje putina, wygra wybory to zaraz postawi kilkanascie hoteli w moskwie, zeby czerpac czyste profity. Pomaranczowy przebrzydly syfiarz, ostatnio podobno sie nasmiewal z jakiegos syna bohatera wojennego

Gość gość
Wybieranie między Trumpem a Clintonową to jak wybór między dżumą a cholerą. Trump za bardzo zakumpluje się z Rosją, co odbije się na pozycji Ameryki na arenie międzynarodowej. A UE znajdzie się między młotem a kowadłem. Z kolei pani Clinton doprowadzi do ostatecznej ruiny amerykańskiej gospodarki, nawpuszcza muzułmańskich ekstremistów podających się za uchodźców i będzie domagała się od Polski spłacenia żydowskich roszczeń.

Gość gość
jaka UE biedna? przeciez to jest twoj zydokracji, nie wiedziales? zydków którzy maja za cel doprowadzic skundlenie czystych etnicznie narodow europejskich z muslimami. nie bez kozery Izrael zadnego goatfuck.ersa nie wpuszcza, zaciaga kobiety do armii (zginac z rak kobiety to najgorsza rzecz dla muslima), strzela do nich z naboi namaczanych w swinskiej krwi. maja doprowadzic do stworzenia skundlonej rasy albo i obserwacji ze stoickim spokojem jak muzulmanie nas wyrzna a wtedy oni wkrocza do akcji. oczyszcza EU pod siebie, wroca do w ich mniemaniu ziemi obiecanej. nie badz dyletantem

Gość gość
" A UE znajdzie się między młotem a kowadłem" x i dobrze, bo ue to syf. mam nadzieję, ze reszta krajów pójdzie śladem anglii.

bo zydzi wiedza, ze w europie mieszkaja idioci, tylko idiota bedzie sie rznal z pakolka albo pakistolcem i mieszal rasy, niech sie miesza ten tepy lud, nie chcemy bialych idiotow, zyd to bialy jest, nigdy nie widzialem czarnego zyda.

Też jestem za Trumpem, już wolę tego "wariata" niż tamtą, ale coś czuję, że wygra Clinton.;)

Gość gość
mowcie co chcecie ale hitler dobrze wyczuwal ich zamiary/ wiedzial z kim ma do czynienia

Gość gość
GGGB wczoraj to ty myślisz szmato ?? jakaś nowośc... Lepiej zamknij ten swój kóórewski ryj, bo jesteś pośmiewiskiem kafe i większość osób cie tutaj hejtuje, a to m.in dzieki mnie :)

Gość gość
Ja też mam taką nadzieję :)