Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kradzieze w przedszkolu zlobku pytanie

Polecane posty

Gość gość

Kochane,duzo sie slyszy o kradziezach wtakich placowkach.Czy wobc to lepiej dawwaxc dziecku tansze ubranka I buty?Zwykle kupujemy bartki,superfit,emele I szkoda by mi bylo,jesli by zniknely.Zlobek prywatny,ale to niczego nie zmienia.Czyli co?Kupic dziecku buty do zlobka jakies tansze,a te drozsze poza zlobkiem?

Gość gość
Przepraszam za pisownie...mam kiepska dotykowa klawiature

Gość gość
moje dzieci chodziły do przedszkola państwowego, teraz są w szkole, idą do II i III klasy. Nigdy nic nie zginęło, a większość butów, ubrań kupuję firmowych.

Gość gość
Mojej córce ktoś ukradł buty - traperki rozowe z h&m.... to jedyny przykry incydent. Teraz chodzi już do szkoły i wszystko jest ok

Gość gość
W sumie bez sensu kupować tańsze buty do żłobka/przedszkola. Ubrania tak, ale nie buty. Dziecko spędza tam sporo godzin, a w droższych butach chodzi o to, by były wygodne i zdrowe, więc czemu w żłobku ma koślawić stopy tańszymi? Chyba, że te drogie to tylko na pokaz "na spacery". Można podpisywać buty czymś niezmywalnym.

Gość gość
nigdy nic nam nie zginęło.

Gość gość
Nie wieże ze ktoś mógł by okraść maleńkie dziecko w żłobku lub przedszkolu... szok normalnie aż mi sie w głowie nie mieści...

Gość gość
Mojej zginęły dwie fajne rzeczy :o nie firmowe ale bardzo fajne,złodziejstwo :o

Gość gość
mojej zginely geoxy za 300zl.....

Gość gość
I co nie robicie afery? Trzeba glosno o takich rzeczach mowic. Ja bym chyba kartke wywiesila, ze prosi sie osobe ktora przygarnela to i owo o oddanie. Wiadomo, ze nie odda ale otwarcie mowic o zlodziejstwie. Zreszta taki pkt tez powinien reagowac na takie zuchwalstwo innych rodzicow.

Gość gość
W żłobku do którego chodzi moja córka nie ma takiego problemu na szczęście. Moje dziecko chodzi po żłobku w trampeczkach, które zamówiłam w http://trammpy.pl/. W domu chodzi w takich samych.