Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem że kobiety wchodzą w związki z facetami którzy

Polecane posty

Gość gość

są podobni do ich braci lub ojców. Często i z wyglądu i mentalnie. Mam kilka takich przykładów. Widziałem nawet przypadki gdzie jedna była adorowana przez takich podrywaczy lansujących się, a teraz jest z takim przeciętnym chłopakiem, aż sprawdziłem jaki jest jej brat i wyglądają prawie jak bliźniacy. Ktoś potwierdzi?

Gość gość
To samo z mężczyznami. Wybierają kobiety podobne pod każdym względem do swoich matek albo sióstr. Jednak ci bardziej okrzesani, wybierają całkiem odmienne modele :P

Gość wiecie co ale
mnie taki typ brat zupełnie nie pociąga. jakieś kazirodcze odczucia mam do takich mężczyzn. już prędzej się zgodzę, ze dziewczyna szuka czegoś z ojca, ale też nie zawsze, bo nie zawsze ojciec jest dobrym człowiekiem i wzorem dla partnera

Gość gość
Siostra na pewno nie ale rzeczywiście mógłbym mieć taka kobiete jak moja matka, z małymi korektami jej charakteru byłaby idealna :)

Gość gość
Moj maz jest totalnym przeciwieństwem i mojego brata, i ojca, chociaz i ojciec i brat sa rozni. Ja jestem zupelnie inna niz matka i siostra meza (te akurat sa takie same). Te roznice to i wyglad, i charakter i podejście do życia i zainteresowania i kupa innych rzeczy. Takze klamstwo

Gość gość
Może i coś w tym jest, często kobietom podobają się faceci zbliżeni z charakteru do ich ojców. Brat mojej koleżanki napalał się na laskę bardzo podobną do niej, więc moze jeśli chodzi o wygląd, też coś w tym jest.

Gość gość
Powiedz to tym z patologicznych rodzin :P