Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o opinie. Mój wieloletni partner (12 lat związku) całkowicie przestał mnie interesować jako mężczyzna. Dzieje się tak od ok. 5-6 lat. Nie mam ochoty na seks z nim. Kiedyś było inaczej, byłam bardzo na niego napalona. Mój facet jest przystojny i zadbany, inne kobiety oglądają się za nim. Nie wiem co jest nie tak. Oczywiście podobają mi się inni mężczyźni, fantazjuję o nich, nie zażywam antykoncepcji hormonalnej i nie mam problemów z libido.

Gość gość
dziwne jesteście kobiety - pomyśl sobie że inny facet ma to samo co twój czyli penisa i jądra nicinnego ci nie da

gość dziś dziwne jesteście kobiety - pomyśl sobie że inny facet ma to samo co twój czyli penisa i jądra nicinnego ci nie da ggg Na dobitkę dodam: On może myśleć dokładnie to samo, co Ty... I najprawdopodobniej tak jest ;) Bo jak mawiał Sofrnov: jeżeli ktoś czegoś ma w nadmiarze, to mu brzydnie ;)

Gość gość
ciekawe zatem że nikomu nie brzydnie bycie inteligentnym ani pięknym:D przynajmniej oficjalnie;)

Gość gość
np taki sofronof. skoro tak mądrze prawi tzn, że mu sie jeszcze nie znudziło być inteligentnym czyli, że mu to nie zbrzydło czyli, że nie ma tego w nadmiarze czyli, że może nie wie co mówi

Sofronov kiedyś tam coś prawił, ale raz się wziął i wkurrfił i chlasnął o blat. Każdy zapyta: o co tak się wkurrfił ? a się okazało, że On nawet pomyśleć nie zdążył a już to jest na Demotywatorach i na Wiosze.pl, podpisane jako cytat z Paulo Coelho i ma tałzena like'ów..

Gość gość
grrr

Gość gość
Dlatego właśnie uważam że z kobietą nie warto się wiązać na poważnie i należy je co 2-3 lata zmieniać... również dla ich dobra :P

Gość gość
A ja uważam że jeden parter powinien być na całe życie, bez zdrad, bez skoków w bok.

Gość gość
tylko i wyłącznie sex wymienno partnerski wchodzi w rachubę

Gość gość
A ja uważam że trzeba was ruchać bo tego oczekujecie.

Gość gość
tylko i wyłącznie w anusek po uprzednim wybielaniu w klinice z gwarancją !

Gość gość
i juz sie uaktywnił ten chory zboczeniec od wymiany partnerów i wspolnego badania cipki u gina :-(

Gość gość
cycki mnie nie interesują ino pośladek lewy !!!