Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy mówią, ze rozwodnik jest gorszy od kawalera?

Polecane posty

Gość gość

iągle się spotykam z tym stwierdzeniem, ze panny nie dałyby szansy rozwodnikowi dzieciatemu na związek Dlaczego? czym gorszy rozwodnik od kawalera?ma doświadczenie, więc jest mądrzejszy

Jezus powiedział, że jest gorszy, pośrednio... Poza tym kawalerzy z pannami, rozwodnicy z rozwódkami - Tak jest sprawiedliwie...

Gość gość
Kawaler też może być dzieciaty. Poza tym nie słyszałam takiego stwierdzenia.

Gość gość
Mój brat jest rozwodnikiem, tkwił przez lata w toksycznym małżeństwie, rozwiódł się, jego ex żona wychowuje jego synka. Poznaje często panny, bo szuka drugiej połowy i zawsze, jak wspomni, ze ma dziecko, płaci alimenty, to panny wycofują sie z kontaktu. Z rozwódką raz był, ale im sie nie powiodło

Gość gość
Bo kobiety też chcą mieć swoje dzieci. A rozwódnicy np z dwojgiem dzieci kolejnych już nie chca. Wiem, bo z takimi rozmawiałam.

Gość Onnnnmmmagość
No taki tatusiek zamiast robic dzieci bezdzietnej pannie, bedzie chcial ja tylko do lozka, no on dzieci juz ma.....I general nie takiego dzieciatego g obchodzi, ze bezdzietnej marnuje zycie, a ona marzy o dzieciach. Poza tym nawet jesli ma kolejne dziecko, to zamiast poswiecac caly czas dziecku kobiety z ktora one nie jest, to jeszcze musi obleciec dziecko obcej baby - obcej dla obecnej kobiety. Poza tym aspekt finansowy. Zamiast np dac kase na korepetycje dziecka obecnej kobiety powie ze nie, bo znow.....trzeba placic na dziecko obcej baby.... Takze ja jako bezdzietna panna nawet nie spojrze no dzieciatego. Nie lubie sie dzielic.

Gość margo0001
no dokładnie rozwodnik z dzieckiem to nie interes całe życie musisz się dzielić z obcymi ludźmi, kawaler to zawsze kawaler nie jest taki zmanierowany

Gość gość
a dziecko jest debilem ze musi na korki chodzic? ja poradzilam sobie w zyciu bez korkow. dzieci nie chce miec. ale facet ma posiwecac czas glownie nowej kobiecie a nie swojemu dawnemu bagazowi. tu juz nawet nie o kase chodzi

Gość gość
Te korki to byl przyklad, jakbys nie zauwazyla

Gość gość
zeby takie cos mialo powodzenie to ex malzonka powinna miec nowy-szczesliwy zwiazek , wtedy nie bedzie szpuntowac dziecka przeciwko tatusiowi i jego nowej pani. tak samo rozwodnik powinien byc oczyszczony z atmosfery bylej ż. i nie wzdychajacy do niej, bo rozne sa przypadki. zloty srodek. musi byc we wszystkim umiar

Gość gość
Ja jestem młoda i bezdzietna, a jakoś jestem z facetem, który ma dziecko :) Wpadł ze swoją byłą, znaczy dosłownie on wpadł, bo ona podobno mówiła, że bierze tabletki, a jednak nie brała. Poszła w cholerę, od niego chce tylko alimenty, a na spotkania nawet nie pozwala. Dzięki temu, że ma dziecko, widzę, jakie ma do nich podejście, mam podstawy sądzić, że byłby dobrym ojcem dla moich dzieci. No i ogólnie jest ogarniętym człowiekiem, nie widzę powodu, by skreślić go tylko dlatego, że jakaś laska stwierdziła, że wykorzysta jego nasienie do swojej chęci posiadania bobaska :D

Gość gość
Moze to chodzi o to ze skoro jest rozwodnikem nie potrafi walczyc o malzenstwo,zwiazek chociaz to tez zalezy z jakiego powodu doszlo do rozwodu (moze to zona byla winna rozpadu malzenstwa zdradzila,jest alkoholiczka,hazardzistka,narkomanka i nie chciala isc na terapie,itd) ale roznie bywa ale rozwodnicy wedlug mnie sa lepsi czasami bo sa doswiadczeni zyciowo ale tak jak pisalam roznie bywa zalezy od czlowieka:) pozdrawiam:)

Gość gość
go school 20:11 I ty w ta gadke uwierzylas hahahha A co co mial powiedziec, jak chcial pobzykac. Facet jest w stanie powiedziec doslownie wszystko byle pobzykac. Jednak baby SA wyjatkowo glupie I naiwne.

Gość gość
wlasnie, mogl ja nagabywac. oj Izabello skoncze do reki, zdaze wyjsc. olej to, nie bede szedl po gumki. mogl jej zapodac intrudera jak byla po imprezie spita. o jak dobrze spuscic sie do cieplej ciasniutkiej aaa. jaka ulga zz nie wierze tym psom