Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONO12345

Co sadzicie o kobietach, ktore....

Polecane posty

Gość ONO12345

Co sadzicie o kobietach, ktore nie chce miec I nie maja dzieci? Dlaczego uwazane SA ze egoistki I niewartosciowe osoby. Jakas facetow sie Oceania innymi kategoriami. Prose o kulturalne odpowiedzi

Gość gość
No bo tak jest. Żeby wychowac dziecko trzeba zrezygnować z wlasnej wygody, potrzeb, pasji. Nie masz tyle czasu dla siebie. Poświęcasz figurę, przybywa zmarszczek od niewyspania, ale mimo to dzieci to skarby :-) Dla nich warto żyć, starać się pracować.

Gość gość
Facetów też się tak ocenia.

Gość gość
A kto by chcial marnowac zycie na wychowywanie jakichs rozwrzeszczanych bachorow.....jak widac dookola samotnie wychowywac, bo facet zawsze ma wyje/ ba/nie. Nie dziekuje. Wole zyc sobie spokojnie I podrozowac, poznawac ludzi, romansowac itd

Gość gość
Dzieci to skarby s jak sa odchowane to maja w d***e rodziców też mi coś. To jest glupia ludzka natura mieć potomstwo ci co nie daja się glupimi instynktom sa inteligentni od plebsu plodzacego bachory.

Gość gość
Uwazam, ze kobiety bezdzietne SA madre, bo nie daly sie zniewolic dziecmi. I co? Male, to I moze fajne, potem podrosna I tak Ida w swiat. A tak kobieta ma ograniczone pole manewrowe.... Bo to na nia wszystko spada. Traci figure, wyglad, lata.....a potem I tak dzieci Ida w swiat. Moi rodzice maja 2 dzieci I 2 jest poza Polska. No to faktycznie maja ucieche.

Gość gość
Sa egoistkami. Nie chce mi się wdawać w polemikę, ale to chyba oczywiste.

Gość gość
Przede wszystkim nie zasługują na miano kobiet.

Gość gość
jesteś zerem HIM wiem, że to twój temat jepana kóórwo !!

Gość gość
Wartość człowieka ocenia się ma tyle ile od daje z siebie. Co dają innym bezdzietne? Nic. Świetnie się bawią. Można nie krytykować. Ale szanować w sensie społecznym nie ma za co. Zresztą i tak im na tym nie zależy tylko ma dobrej zabawie.

Gość gość
dlaczego mam byc nie szanowana? pracuje, kocham i dbam o mojego mezczyzne, rodzine, zwierzeta, szanuje innych ludzi. mam chore serce, tarczyce, trzustke, jelita, depresje, nerwice lekowa i lek przed roznymi rzeczami m.in porodem. musze spac cala nieprzerwana noc czyli 8h, wiec nie moglabym w nocy sie nimi zajmowac. nie sadze by cos mnie obligowalo do bycia matka. i nie szczekaj o braku szacunku bo wiesz co spotka wasze biale dzieci za 10-20l?

Gość gość
W hierarchii społecznej jesteś nizej niż matki i pogodź się z tym. Taka jest cena wygody. Coś za coś.

Gość gość
Wygodne to są matki jednego dziecka, które nie chcą więcej dzieci. To jedno jest tak na odczepnego, żeby ludzie i rodzina nie gadali i się nie dopytywali. Zazwyczaj są to ludzie zamożni, których stać na dwójkę albo trójkę i mają ku temu warunki jak dobra pensja i własny domek.

Gość gość
gość dziś W hierarchii społecznej jesteś nizej niż matki i pogodź się z tym. Taka jest cena wygody. Coś za coś. cc a co mnie obchodzi hierarchia spol? i to jak mnie postrzegaja? ogladales Konopielke? jak ludzie wysmiewali przy zniwach tego ktory nie robil tego sierpem a postepowo i szybciej kosa? albo Old and New Eisensteina? gdzie ludzie pomstowali na traktor - ukazany jako cos demonicznego, zlego w przeciwienstwie do sily miesni zwierzat. nie jestem gowne.m by plynac za okretem.

Gość gość
Kobiety nienawidza dzieci.

Gość gość
cóż babcia mnie kochala. mama nie wiem czy tak. to po co komus dziecko ktorego moze sie nie kochac - zeby uczynic go niedowartosciowanym znerwicowanym czlowiekiem? x pojde w dziecko kiedy faceci beda mogli rodzic. ja bede na niego pracowac a on niech rodzi i z nimi siedzi. to mi odpowiada.

Gość gość
GÓWNO SĄDZIMY !!!!! Skończcie dzień w dzień zakładać ten sam temat do chu/ja!

Gość gość
O matko, co za patologia na tym forum siedzi! Dobrze, że nie chcecie dzieci. Takie jak Wy nie powinny się rozmnażać.