Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Kogo się modlić...

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie modlitwy są wysłuchane, o ile człowiek prosi Z CZYSTYM SERCEM I O DOBRE RZECZY - takie które przysłużą się dalszemu dobru. Bóg, w swoim miłosierdziu wie co dla człowieka najlepsze i daje nam TYLKO DOBRE DARY". "Modlicie się, a nie otrzymujecie, bo się źle modlicie, starając się jedynie o zaspokojenie swoich żądz” (Jk 4,3). "Te słowa Apostoła Jakuba prowokują do postawienia dwóch pytań: o co mamy się modlić i w jaki sposób się modlić? odsyłam tu: http://www.opoka.org.pl/biblioteka/T/TD/szukajacym_drogi/wysluchiwanie.html

Gość gość
do Jarosława zawsze Dziewicy !

Gość gość
ja się modlę do takiej jednej dziuni

Gość gość
To bardzo, bardzo, bardzo, bardzo źle, że się modlisz do człowieka. Grzech przeciwko I przykazaniu Bożemu NAJWAŻNIEJSZEMU.

Gość gość
Przypomną się wam te słowa w godzinie śmierci waszej i przekonacie się kto do was wtedy przyjdzie Jarosław, dziunia czy ktoś kto wam teraz wcale nie jest potrzebny.

Gość gość
A ja Tobie współczuję Słowianinie wieczności bez Boga. Jeszcze Ci się przypomną moje słowa.

Gość gość
Do swojego serca, bo w nim mieszka Bóg.

Gość gość
Raczej do Boga, który mieszka w sercu człowieka. Ale jest jeden warunek: wpierw musisz Go zaprosić i zadbać o jego czystość. W jaki sposób? Poprzez sakrament pokuty i godnie przeżywaną Eucharystię. I dopiero możesz wkroczyć na takie myślenie, że w twym sercu mieszka Bóg. Boga trzeba zaprosić do swojego życia. Powiedzieć z miłością do Niego a nie jak do martwej ściany.

Gość gość
zadbać o czystość serca (przepraszam za pomyłkę)

Gość gość
Allach akbar

Nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem w sprawach siły wyższej. Uważasz się za pępek świata i myślisz że piszesz prawdę a prawda jest taka że to ja pisze prawdę. Uważasz już religijnego boga za swojego wybranka więc pytam się - co tu robisz? Do zakonu i tam żyj w swojej schizofrenii, daj żyć ludziom mądrzejszym od ciebie. Nie jesteś pępkiem świata ty i twoja religia.

Najgorszy typ ludzi - ci co straszą bogiem, wizjami wiecznego piekła i innych bzdur. Jesteście jednym z najgorszych odmętów w tej rzeczywistości.

Gość gość
Słowianinie wynocha stąd! Do swego świata!!! A ty po co tu jesteś? żeby nas wierzących obrażać? Wynocha!!!

Gość gość
Zgłaszam radakcji!!! Dość!!! Mamy w kraju wolność religijną.

Gość gość
Już zgłoszone.

Gość gość
Oczekuję słowa przepraszam za obraźliwe słowa i do widzenia z mojego wątku. Czy to dostatecznie jasne?

Gość ejsory
a po co się modlić wogóle?

Gość gość
Bardzo Cię proszę, abyś zapoznał/a się z treścią artykułu. Dobranoc

Gość gość
do Boga.

Gość gość
Są ateiści, agnostycy z klasą, są bez klasy. Z klasą trzeba się urodzić, takt I wraźliwosc mieć w sobie. Do św. Judy Tadeusza, w sprawach trudnych, beznadziejnych, zawikłanych.

Gość gość
straszenie piekłem jest przekręcone przez tych co są ogarnięci przez pychę i oddalonych od Boga . Często nadużywane przez ateistów . W świetle ostatnich objawień , obecne orędzia Maryi i pana Jezusa ostrzegają , że piekło ludzie sami sobie samowolnie wybierają . Idą tam gdyż wcześniej pogardzają widocznym dla nich królestwem bożym gdy są już w zaświatach . Ilość takich co przez upór i samowolę wybierają sobie piekło wynosi aż ok. 80 % w skali światowej statystyki . Najświętsza Maria płakała gdy o tym mówiła podczas swego objawienia w dniu jej ubiegłorocznego święta 15 sierpnia .

Gość gość
ja współczuję tym , którzy przez chwilową niechęć do Boga tam w zaświatach , sami wybierają wieczność bez nadziei . A gdy już jest za późno bardzo żałują przez wieki .