Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_240

Oczekiwania a rzeczywistość czyli internetowa randka :).

Polecane posty

Gość kasiula_240

Spotkałam się dziś z facetem poznanym przez portal z którym od tygodnia prowadziłam długie rozmowy online i przez tel. Na początku rozmowa się nie kleiła ale potem już fajnie się gadało. Tylko tak przewinęło mi się przez myśl ( nie wiedzieć czemu), że to typ cwaniaka, ale myślę może tylko mi się wydaje. Przeszliśmy się nad zalew gadaliśmy i żartowaliśmy. W pewnym momencie delikatnie mnie pocałował. Po czym pyta a Ty całowałaś się kiedyś z gościem. To ja na to, że zadajesz bardzo głupie pytania.Oczywiście dobrze wiedziałam o co mu chodziło ( nie chciałam z języczkiem ). On no przepraszam faktycznie nie było pytania. A za chwilę: a sex uprawiałaś. Oczywiście wtedy już wkurzyłam i mówię co Cię to obchodzi. A tak z ciekawości chciałbym wiedzieć, ale ok. W końcu już specjalnie mówię a może do ślubu czekam. A on na to ja znałem różne kobiety i na pewno takich nie ma . Nie skomentowałam tego. Powiedziałam tylko, że idę do domu bo jestem zmęczona. Oczywiście nie muszę dodawać, że kolejnej randki nie będzie.

Gość gość
To Ci sie trafił burak :D Dlatego ja tam nie szukam przez neta znajomości. Tym bardziej kobiety na randke. To głupie.

Gość kasiula_240
Tak jak to usłyszałam to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Tylko, że tacy faceci są nie tylko na portalach. Koleżanka ostatnio trafiła na podobnego buraka na dyskotece :).

Gość gość
a ty co taka brzydka że umawiasz sie z kimś przez internet ? nie wiesz że wszyscy tylko szukaj do seksu kobiety

Gość gość
No to mnie nie dziwi. Na dyskotekach tez wiele buraków jest. Tzw roochacze pustych lalek... Tak teraz stwierdzam ze ciezko jest poznac normalna osobę. I to dziala w dwie strony. Ja rowniez trafiam jak kulą w płot...

Gość gość
Ja poznalam niby kulturalnego, a na pierwszym spotkaniu powiedzial mi , ze szuka "kobiety na stale", ze wazny jest szacunek itd ale "nie chce dluzje jechac na recznym" :D myslalam ze spale sie ze wstydu tam. tzn nie jestem jakas plochliwa, ale glupio mi sie zrobilo po tym tekscie :D

Gość gość
Hahahaha mistrz hahah!!! Serio Ci tak powiedział? :-) hahahah nie wierzę po prostu nie wierzę :D To jest przykład debilizmu i tego jak większość chłopców, bo facetami ich nazwać nie można, jak właśnie traktują kobiety... jak worek na sperme... Ale spokojnie jeszcze zdarzają sie wyjątki takie jak ja, że widzą w kobiecie cos wiecej niz cycki, tylek i inne przyziemne sprawy.

Gość gość
Tak, tak mi powiedzial :D upieral sie tez, ze szuka kobiety z klasa :D chyba niedawno widzialam taki temat na kafe. Nie musze mowic, ze to bylo nasze ostatnie wyjscie. Nie chcialam sprawdzac, co jeszcze moglby mi powiedziec ciekawego. Ale nie byl to zaden żul, dres itd, wrecz przeciwnie. Eh...

Gość gość
Ja to sie zastanawiam skąd Wy bierzecie takich ludzi... serio. No nie dziwi mnie fakt, ze nie chcialas sie z nim spotkac. Jesli kobieta tez powie cos naprawde glupiego to raczej sie wycofuje. Jak to mówią: głupich nie sieją. Sami sie rodza.

Gość gość
A co glupiego mowia kobiety? jakies przyklady? albo osobny temat

Gość gość
ja jestem inny bo nigdy bym nie powiedział tak do dziewczyny na pierwszych spotkaniach, na pozniejszych pewnie też, raczej dałbym jej czas. Ale to i tak nie wystarczy, was zrozumieć nie idzie, tak źle i tak źle, bo nudny.

Gość gość
weź spierdalaj brzydalu heloł

Gość gość
Nie no nie bede tutaj przytaczal cytatów. Pokusze sie tylko o ostatnią perełkę: nie no Ty to masz mniejszy przebieg niz ja... Serio? Szczena mi opadla juz po tym ale jak mialem wysłuchać liczby i czego to ona nie robiła to mi się odechcialo nawet oddychać w jednym pomieszczeniu a co dopiero rozmawiać.

Gość gość
Buraków można poznać wszędzie. Prawdziwych mężczyzn jest mało. Wyginęli :0

Gość gość
same jesteście winne umawiacie się z takimi debilami co na starcie widac i po wyglądzie, że to ruchacz.

Gość gość
Kobiety nie lepsze. Czekają tylko, aż zaprowadzisz, zamówisz, zapłacisz, zaczniesz dyskusję, poprowadzisz dyskusję, odprowadzisz, cud, że do toalety same potrafią dojść.

Gość gość
olewacie porządnych mężczyzn nie dając się poznać to wasza wina pozdrawiam

Gość gość
jeszcze olewają mężczyzn bo nie jest przystojniakiem

Gość gość
Oj juz sie chlopaczki dzieciaczki zebraly... I po w miarę inteligentnej rozmowie... czemu zawsze jedna plec zgadnia na druga. Wieczne wyrzucanie pomyj na kogoś i atak. Czemu nie przyznacie sie do.swoich bledow tylko.atakujecie kobiety/mężczyzn? Przeciez to durne jest. Mowie to ja 21-letni chłopak. Troche pomyślcie to nie boli...

Gość gość
Są ludzie i parapety a przez internet ciężko odgadnąć jaki ktoś jest naprawdę. dlatego uważam, że lepiej poznawać ludzi na żywo.

Gość gość
wczoraj - zgadzam się, że najlepiej poznawać ludzi w realu niż w necie ale czasy takie, ze dużo osób przenioslo się na net. Najłatwiej ma tzw. młodzież a starsi? Gdzie mają okazję poznać kogoś nowego? Raczej tylko w necie.