Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestescie zazdrosni gdy

Polecane posty

Gość gość

Gdy wasz chlopak lajkuje zdjecia roznych dziewczyn na facebook'u lub gdy wasza dziewczyna roznym chlopakom? Jest o co byc zazdrosnym? :)

Gość gość
Nie bo to tylko j****y like a nie seks czy cholera wie co. Ludzie ogarnijcie sie..

Gość gość
Maleńkie ukłucie cieniutką szpilką

Gość gość
zależy o co chodzi... wg mnie to taki normalny ("obojnacki") gest. inna rzecz gdyby ktoś namiętnie to robił, ciągle lajki, komcie itd. NA PROFILU JEDNEJ OSOBY no to wtedy może jakaś poważniejsza sprawa...

Gość gość
btw. miałam taką delikwentkę co ostro mojemu facetowi komentowała i lajkowała. strasznie mnie wpieprzała, byłam mega zazdrosna ale porozmawiałam z nim - okazało się ze ta idiotka do wszytskich facetów tak ma

Gość gość
to teraz już wiesz, że ten tfuj to żaden wyjątkowy nie jest 😴

Gość gość
Wy jesteście zazdrośni o lajkowanie szok. A gdy wasza ukochana jest badana przez całkiem obcego faceta ginekologa nawet może być zboczy jak opisuje pacjentka. .. Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek.... To już nie jesteście zazdrośni! !!??? Ja mam zawsze swego faceta przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i porodzie mam do tego Prawo bo decyduje Pacjent nie lekarza !!! Więc o badanie cipki powinniście być zazdrośni i pilnować się nawzajem.