Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona28

Brak oswiadczyn...

Polecane posty

Gość gośćona28

Po prawie 3 latach on nic powiedziałam czego oczekiwałem .... usłyszałam że jak chce to możemy się zareczyc.... zero emocji zero chceci więc odpuszczam nie chce takiego związku bo mamy inne potrzeby teraz jesteśmy nie że sobą ale tak jakby obok siebie ... nie wiem czy to wszystko ma sens nie chce wymuszonych zaręczyn ale wolałem wiedzieć czy mamy takie są!w priorytety

Gość gość
Szmat czasu. Ja w Twoim wieku po 7 miesiącach bylam zaręczyna. Dzis 2 dzieci, 13 lat małżeństwa :-)

Gość gośćona28
No to zakładam że dobrze zrobiłam i że czas to zakończyć i ruszyc dalej

Gość mechanik567
słuchaj przede wszystkim nie mozesz na nim wymuszac jak zechce to to zrobi , albo sama to zrób nie patrz na stereotypy słyszałem i o takich przypadkach :)

Gość gość
Czekaj bo nie rozumiem... Ty go kochasz, on cię też i chcesz to zakończyć tylko dlatego że facet ma w doopie te szopki zaręczynowe? Coś słaba ta twoja "miłość"

Gość gość
nie "ma w du/pie szopki zaręczynowe" tylko NIE CHCE SIĘ OŻENIĆ!!!

Gość gość
gość wczoraj Czekaj bo nie rozumiem... Ty go kochasz, on cię też i chcesz to zakończyć tylko dlatego że facet ma w doopie te szopki zaręczynowe? Coś słaba ta twoja "miłość" X Za to on ją baaaardzo kocha, skoro ma w dupie to, że ona chce zaręczyn :P To działa w obie strony chłopczyku

Gość gość
co sie nadupczył to jego

Gość gość
Wolalabys by klamal i zrobil to co ty oczekujesz? On Cie kocha ale nie ma potrzeby byc po slubie. Nadal moze byc wiernym, dobrym partnerem.

Gość gość
Nam już minęło 5 lat jak jesteśmy razem u tez nie jesteśmy zareczeni . ;) patrz jak facet dba o Ciebie a nie na to czy masz pierścionek na palcu. Z innym będziesz miała ten pierścionek i tylko ten pierścionek. A w życiu wspólnym liczy się coś więcej.

Gość gośćona28
Tu nie chodzi o tylko o pierścionek a o naszą wspólną przyszłość ja chcę normalnego ślubu mamy już na tyle lat że już czas a jeśli on nie chce to znaczy że nie jestem dla niego ta jedyna niestety.... więc jaka miłość? Żadna z jego strony chyba tylko przywiazanie

Gość gość
Ona28 najważniejsze, że jesteś szczera przede wszystkim z sobą. Wiesz czego chcesz. Mozna mieć i pierścionek i dobrego męża jestem tego najlepszym przykładem :-)

Rozmawialiście wcześniej na temat zaręczyn i planów na przyszłość, czy dopiero po tych 3 latach? Nie odmówił Ci, więc nie mam pojęcia, po czym wnioskujesz, że Cię nie kocha.

Gość Aduska165
Wielu mężczyzn po prostu boi się ślubu, martwią się o swój "koniec wolności". Wydaję mi się również, że wielu z nich nie wie jak Was zaskoczyć, więc może mała podpowiedz z Waszej strony ? Drobna sugestia ? Osobiście polecam poczytać tych rad http://www.planowaniewesela.pl/warto_wiedziec/zareczyny , może znajdziecie coś , co zainspiruje również Waszych mężczyzn :)

Gość gość
Aduska165 A przy okazji niech każda skoczy do sklepu coś kupić. Tak się doi frajerki. :)