Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Mezczyzni nie chca sie zenic, nie chca miec dzieci, bo kobiety nie sa dziewicami

Polecane posty

A kto by chcial sie ozenic i miec dziecko z puszczalska nie dziewica? NIKT! O to prawdziwy powod niskiej dzietnosci w Polsce. Przed wojna ludzie byli biedniejsi, ale tez mieli wyzsza moralnosc to i kobiety rodzily srednio trojke dzieci, bo mezczyzni mieli pewnosc, ze to sa ich dzieci, a teraz? Dopiero po testach DNA mozna miec pewnosc, skoro Polki wala sie z kim popadnie, nie trzymaja dziewictwa do slubu dla meza, a i tak jeszcze pozostaje sprawa TELEGONI!

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać, żebyś się nauczył pisać po polsku? Telegonii, przez dwa i .

Gość gosc

Up

Gość gosc

up

no ja w czasach szkolnych to nie mialem nigdy zadnej dziewczyny a potem jak olałem szkołe i nawet matury nie zdałem to już nie dość, że żadnych koleżanek nie mam to i wszystkie dziewczyny już dawno są second hand. Do tego co druga albo w sumie każda publicznie obnaża się na instagramach. W mieście ciągle łby w smartfony, laski które nie rozstają się ze swoimi iphone to dla mnie z góry niedziewice. Po czym poznaje czy dziewczyna jest niedziewica?? Po tym czy ma iphone. Jeśli ma to już wiem, że to niedziewica.

mi michałek121212 wrył do głowy teorię o telegonii, że kobieta po każdym facecie z którym spała ma coś z niego w organizmie i kazde jej dziecko bedzie miało coś z każdego partnera z którym spała.

dlatego mój mozg w takich przypadkach wysyła sygnał do mojego przyrodzenia, żeby nie stanął i żeby nie zapładniał tej osoby. w pazdzierniku 25 lat na karku a ja nigdy nie spałem z dziewczyną. a mam do tego warunki, bo nie mam wielkiego brzucha, jestem dosyc dobrze zbudowany.