Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić aby facet mną się zainteresował

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem Angela mam 18 lat do szkoły chodzi pewien chłopak ma 20 lat jest skrajnym introwertykiem, z opowiadań wiem że jest typem samotnika ma w szkole tylko 3 znajomych, kilku z poza szkoły, nie interesuje się życiem szkolnym, żyję jakby w cieniu, ma mnóstwo zainteresowań , ale są to hobby które raczej nie interesują ludzi w naszym wieku, jego hobby to m.in polityka, wydarzenia na świecie, lubi czytać o wojsku, robi coś przy elektronice itp trochę typowy nerd, wiem też od osoby której się zwierzył ze nie szuka znajomych bo 95% w naszym wieku go nie interesuje i jest nudna, woli rozmowy np z dziadkiem, wujkami albo z starszymi o 5-10 lat ludźmi, podoba mi się z wyglądu, kilka moich koleżanek próbowało go poderwać, to podobno tak im nagadał że nie wiedziały jak go podejść, jednej powiedział że myśli że jak się umaluje i zrobi bóg wie co to już będzie z nim chodzić, nie reaguje na uśmiechy, ma nienaruszone twarz, na imprezy ani do klubów nie chodzi bo go to męczy i nie interesuje, podobno ma iść na studia inżynierskie na politechnika, nie wiem na jaki kierunek, koleżanki mi go odradzają gadamy że on jest jakiś z innej planety, nie żyje chwilą i się nie cieszy, jak go poderwać dodam że jestem ekstrawertyczką trochę impulsowna żyję bardziej tu i teraz

postaraj sie go zainteresowac go jakims własnie tematem który mógłby jego zainteresowac tez taki z innej półki :)albo jak masz mozliwosc na gg to zagadaj do niego i własnie opowiedz mu o takim czyms ale niech to bedzie cos rzadkiego dziwnego i na wysokim poziomie :) moze sie udac

Gość gość
Tylko czym, martwi mnie również to że być może jest bardzo inteligentny oraz przewidujący i mnie wyczaji a wiadomo są ludzie którzy mają dobrą intuicję i wiedzą co i jak robić bez doświadczenia

Gość gość
Sam jestem introwertykiem o sporych zainteresowaniach. Trudno ci będzie. Introwertycy i to skrajni, to typowi samotnicy, którzy się nie nudzą, bo maja swoje zainteresowania i brak kontaktów społecznych mogą zastępować swoimi pasjami.

Gość gość
Prowokacja? 1. Są teraz wakacje. 2.Jak facet ma nienaruszona twarz to sie nim kobiety nie interesuja lub przestana sie interesowac. 3.Taki typ nie zwierzylby sie nikomu 4. On juz nie skonczyl szkoly?

Gość gość
Z tego co autorka napisała można wywnioskować dużo rzeczy, chłopak woli ludzi na swoim poziomie, rozmowy ze starszymi świadczą o dojrzałości i inteligencji, do tego ciekawość świata, zresztą na co mu dziewczyna teraz, wg mnie gładzie by mu jakieś głupoty, ja jestem sporo starszy ale jak byłem nastolatkiem i starszym to też byłem bardzo podobny, nie lubiłem gadać z większością ludzi bo byli dla mnie nudzi, ciągle to samo gadanie o szczegółach życia codziennego a to ze chłopak zostawił ze ten miał takie buty itp pier doły. Kobiety tzw. Imprezowiczki czy takie ekstrawertyczką się nim nie zainteresują bo one są matwrialistkami z kolei kobieta która jest inteligentna zainteresuje się nim nie będzie patrzeć zbytnio na wygląd, wiem coś o tym bo się przekonałem osobiście.

Gość gość
zaprzyjaźnij się z nim, zainteresuj tym co on, wtedy jest wspólny temat, z czasem coś więcej z tego może być, ale zacznij od przyjaźni

Gość gość
Wyślij mu zdjęcie swojej pisty i zapytaj czy chciałby się w niej poślizgać.

Gość gość
Prowo! Zadna dziewczyna nie zainteresuje sie introwertykiem.

Gość gość
Jestem umiarkowaną introwertyczką i mam podobnie jak ten chłopak. Straszne nudzą mnie osoby o wysokim poziomie ekstrawersji. Klepia takie farmazony, że tylko wrodzona grzecznosc pozwala mi to tolerować. Od imprezy do imprezy i wygadani, że hej. Raczej chłopak się Tobą na poważnie nie zainteresuje.

Gość gość
Wbrew pozorom, da się złapać introwertyka przez ekstrawertyczkę :-) Jest jeden dobry sposób, podzielać jego zainteresowania, np polityką, gospodarką, wojskowością, na tyle i na ile jest to możliwe. Jeżeli interesują się technologiami, zapytać go zdanie np. przy kupnie komputera, a pytania najlepiej gdyby były techniczne, mężczyźni to uwielbiają. Pytanie się o to, jakiego koloru komputer kupić mija się z celem ;-) Na introwertyków poluje się dłużej, ale za to są wierniejsi, jako, że emocjonalnie upośledzeni, dobrze im robi emocjonalna ekstrawertyczka.

Gość mechanik567
Dokladnie podszkol sie w jego zainteresowaniach ale tak solidnie zeby go zaskoczyć jakimś szczególe o ktorym on nie wiedział :) może się wtedy udać spróbuj