Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy co wybrać

Dziewczyny jaki podkład na wesele

Polecane posty

Gość pomocy co wybrać

Jestem świadkową i wiadomo chce jakoś lepiej wyglądać. Jaki jest super wytrzymały podkład do twarzy? Mam cerę mieszaną, trochę się świecę i mam też trochę suchych skórek czasami przy nosie. Czy jest w ogóle cos dla mnie? Revlon odpada szpachla jak nic, w ogóle nie potrafię go rozprowadzić.:-/ musi kryć...pomocy!!!

Gość gość
A kiedy to wesele? Bo jeśli latem, albo może być upał to nie do końca Ci polecam podkłady mocno kryjące, bo się po prostu rozpłyną. Ewentualnie kryjący, ale użyj go nie za dużo. Kiedyś używałam L'oreal True Match i mi służył, ale to było lata temu kiedy raczej miałam skłonność do wyprysków i tłustą skórę. Przy mieszanej te kryjące podkłady nie wyglądają dobrze, bo w miejscach suchych podkreślają suchość. Moim zdaniem wybierz sobie jakiś podkład do cery mieszanej, ale nie mocno kryjący. A to tego kup dwie rzeczy: dobry utrwalacz do makijażu i dobry puder matujący. Pudrem będziesz mogła dokonywać poprawek miejsc świecących cały wieczór w razie czego. Puder i utrwalacz w sprayu polecam z kryolana (to firma produkująca kosmetyki do makijaży scenicznego). Niestety te rzeczy nie są tanie, ale moim zdaniem warto. Ewentualnie zamów sobie kogoś, kto Ci zrobi makijaż i ma dobre kosmetyki (tylko niech to będzie osoba z dobrymi kosmetykami, a nie z Avonu;) ), a Ty kup sobie tylko dobry puder do poprawek.

Gość gość
Ja bym zdecydowała się, żeby ktoś profesjonalnie zrobił mi makijaż :) Nie są o drogie usługi, a masz pewnoosć, że makijaż będzie ładny i trwały :)

Gość gość
gość dziś Ja bym zdecydowała się, żeby ktoś profesjonalnie zrobił mi makijaż usmiech.gif Nie są o drogie usługi, a masz pewnoosć, że makijaż będzie ładny i trwały X Pewności to akurat nie masz, trzeba się umówić na makijaż próbny jeśli się korzysta z usług danej osoby po raz pierwszy. Znam przykłady, kiedy panie makijażystki radzą sobie super, ale znam też przykłady kiedy makijaż wychodził okropnie.

Gość gość
Dlatego trzeba iść do kogoś zaufanego, z polecenia itd.