Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę mieć dziewczyny co robić?

Polecane posty

Gość gość

Jestem normalnym 20 latkiem ani specjalnie przystojnym ani specjalnie brzydkim mój probiłem polega na tym że nie mam nawet możliwości znalezienia dziewczyny w wieku 18 lat rzuciłem szkołę i zaczołem pracę w churtowno na nocki 6 czasem nawet 7 dni w tygodniu kiedy wracam z pracy zazwyczaj około 10-12 przed południem idę obrazu spać wstaje około 18.00 -21.00 i znowu o 22-00 -0.00 do roboty i tak cały tydzień(niekiedy też jeżdżę torem po towar takie wyprawy trwają do 2 dni) początkowo przyznam szczerze że nie zwracałem na to uwagi ale odkąd tam pracuje ok.2 lata nawet nie rozmawiałem z żadną potencjalną kandydatką na dziewczynę do klubów nie chodzę nie wiem co robić lubię swoją pracę dobrze płacą ale jestem ze mną coraz gorzej jak niekiedy widzę jakąś parę trzymającą się za ręce to aż mnie serce boli co mam robić tak bardzo wymagający chciał znaleźć dziewczynę ale nie widzę na to szans Dodam że nigdy wcześniej nie miałem dziewczyn powtarzałeb sobie ciągle że kiedyś znajdę teraz nie mam czasu a teraz kiedy już nie widuje żadnych dziewczyn na codzień to jestem coraz gorzej załamany jedyna życzę którą robię w ciągu dnia to spacer z psem ale tak nie znajdę dziewczyny Proszę niech ktoś mądry doradzi mi co mam robić??tak bardzo chciałbym mieć dziewczynę

Gość Marian_Sztacheta
1. Portale randkowe- o dziwo, da się znaleźć na nich normalne osoby :) 2. Zapisz się na zajęcia, na które uczęszczają zarówno kobiety jak i mężczyźni. Kurs boksu odpada, ale kursy językowe, kursy tańca, gotowania albo origami- jak najbardziej. 3. Znajdź grupy, które łączą ludzi o zainteresowaniach podobnych do twoich i organizują wspólne spotkania 3. Zastanów się, co powstrzymuje cię od zagadywania do dziewczyn a potem w jaki sposób pracować nad tym barierami 4. Zastanów się, co jest w Tobie cennego, co może być wartościowe dla kobiety i jak wypracować cechy, których Ci jeszcze brakuje.

Gość gość
po pierwsze jesteś jeszcze młody , więc nie histeryzuj. po drugie, po co ci dziewczyna?

Gość gość
Po co mi dziewczyna no weś się zastanów chciałbym kogoś mieć