Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Użyłam gazu pieprzowego na imigranta...

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Jechałam autobusem i widzialam go, na 101% był to islamista. Kiedy wyszlam on wyszedl za mną, szedl za mna i słyszałam orzez sluchawki jak mnie woła używając bezczelnych i sprosnych słów. Zdjelam sluchawke i spojrzalam do tyłu. Zaczęłam biec, normalna chyba reakcja.. jak mnie dogonił to użyłam gazu pieprzowego bo chciał mnie prawdopodobnie otumic uderzeniem w głowę. Boje sie bo powiedzial ze mnie znajdzie. Co powinnam zrobić i czy dobrze zrobilam? Najgorsze jest to że żadna kobieta nie pomogła. Tylko jacyś mężczyźni którzy przechodzili. Cieszę sie pierwszy raz na brak tolerancji. Już raz mi jacyś mężczyźni pomogli w tramwaju gdy jakiś islamista mnie nawolywal i powiedzial ze mi sluchawki do d**y wsadzi i podchodzil ale jacyś mezczyzni go doprowadzili do pionu

Gość gość
Nie żałuj!

Gość gość
Cieszysz sie pierwszy raz na brak tolerancji? Tzn, ze bylas tolerancyjna dla islamuchow? ZDYCHAJ lewacka kretynko!

Gość gość
Jestem tolerancyjna dla murzynów itd nie dla islamu, a pierwszy raz ponieważ wcześniej byłam neutralna

Gość gość
To wlasnie takie zjeby jak ty autorko ich tu sprowadzili! I to wlasnie przez takie kretynki feministyczne jak ty europy juz nie ma! Chodz sobie dalej bez faceta, bo jestes taka mega sfeminizowana i zaradna!

Gość gość
Każda tolerancja ma swoje granice. Nie przeszkadzaja mi czarnoskorzy, żółci, czerwoni, o nie.. ale islamisci i osoby ich pokroju to co innego. Idzie sobie murzyn, homoseksualista? Spoko, ale nie islamista

Gość gość
Jak mam chodzić z moim mężem kiedy on od 14 do 22pracuje?!

Gość gość
Kobieta która chodzi sama nie jest od razu feministka -.- ja też chodze sama na zakupy albo do znajomych, jak studiowalam to musialam pół miasta prawie przejechac zeby sie dostać na uczelnie bo narzeczony pracowal. A jak byscie nie przeczytali to autorka napisala ze jej mezczyzni pomogli i sie cieszyla, feministka by ich zj***la ze pomogli

Gość gość
i to było w Polsce?

Gość gość
10:27 feminizm konczy sie gdy trzeba szafe wniesc na 4 pietro.

Gość gość
Na ulicach Warszawy codziennie przewijają się tłumy Arabów, Turków i innych ciapatych, robią się coraz agresywniejsi i bezczelni, ale tak chcieliście, jesteście obojętni, sprzyjacie im, bo przepisy dają im pieniądze jako uchodźcom, ich dzieciom szkołę za darmo, 500+ na każde dziecko itd itp w swoich zasyfiałych krajach tak nie mają!!

Gość gość
Tak to było w Polsce. Nie jestem feministka i nigdy nie byłam, kobiety przecież normalnie chodzą same i nie sa feministkami. To była godzina 16/17 i musiałam jechać autobusem to większego supermarketu i nie rozumiem waszych zdań "feministka bo sama szła" ludzie... ja nie mam zamiaru ochroniarza mieć bo ide do sklepu.. a po 21 nigdzie nie wychodzę. Błagam was nie badzcie jak oni.. ze kobieta tylko z mężczyzną wychodzi. Nie tolerowalam ich nigdy i nie będę tu tolerancja moja nie dociera!

Gość gość
Niech ta polska juz zdycha. Dzieci sie nie rodza, wiec puste ziemie zajmuja muzulmanie i tyle. Rasa lepsza.