Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwe12

Czego kobiety szukaja na SYMPATII

Polecane posty

Gość Qwe12

No wlasnie od 2 lat probuje zagadać do kobiet i same niemowy lub wyguzdane LALE ktore nie wiadomo czego chcą. Nie chca odpowiadać, nawet nie raczą odpisać. Czy one szukaja partnera a moze frajera . Kawaler kolo 40 bez zobowiazan to niechodliwy towar, ? Wolą dzieciatyc, rozwodnikow ktorzy pobawia sie chwile uczuciami A jak sie sex znudzi szukaja nastepnej naiwnej. Zdjecia oczywiscie z przed 5-7 lat aby były atrakcyjniejsze tylko co z tego jak ani be ani kukuryku Rozwodnicy ruch..... ile sie da a normalny facet brany jest za potencjalnego g****iciela, ktory od 10 lat nie wspolzyl z kobietą.

Gość gość
Sa tam zeby sie dowartosciowac. Im wiecej do nich napisze, tym wieksze poczucie wartosci maja. I tylko po to tam sa, one nie chca faceta - one chca byc pozadane.

Gość gość
Dlatego od dawna zrezygnowałem z szukania kogoś na stałe. Teraz tylko http://ekstaza.pl i zupełnie to mi wystarcza :)))

Gość 99latka
Byłam na sympatii rok z przerwami, kompletna strata czasu. Albo piszą jacyś napalency, którzy chcą teraz niemal od razu seksu, albo tacy po rozwodzie, ale jak się z nimi dłużej porozmawia, to wychodzi na jaw prawda, ze po rozwodzie oni tak naprawdę nie są, a chcą się tylko niezobowiązująco pobawić. Albo piszą kompletne sieroty życiowe, czekające na nie wiem, może jakąś piękną księżniczke, koniecznie z mieszkaniem i dobrą pracą. Zdarzyło się parę normalnych osób, ale nie zaiskrzyło, znajomości nie przetrwały. Albo dla mnie była to zwykła znajomość, coś jak z bratem, albo ja się nie podobałam, czasem zdarzało się, że po pierwszym spotkaniu facet już się niegdy nie umówił, chociaż codziennie do tej pory pisał. Cóż, lepiej chyba szukać w realnym świecie Autorze, takie są uroku internetu. Chociaż jakiś procent ludzi się tam poznaje. Przynajmniej ja już dawno to zarzuciłam. Jak mam poznać, to poznam poza internetem. Jak nie - co poradzę, będę sobie dalej żyła. Pracę mam , mieszkać gdzie mam, więc niemisze szukaćnikogo aby się na nim uwiesić, tylko szukam kogoś do życia.

Pytanie brzmi, jak do nich piszesz. Kilka moich koleżanek było na Sympatii i mówią one, że większość osób zaczyna rozmowę w wyjątkowo nieciekawy sposób. 40-letni stary kawaler to istotnie mało atrakcyjny kąsek. Kobiety w jego wieku mają już dzieci i nie wiadomo, czy będą mogły mieć kolejne.

Gość gość
Kobiety mają tak kosmiczne wymagania, że nie ma czego szukać na portalach randkowych, bo one logując się tam myślą, że wkraczają do krainy pięknych książąt z bajki, między którymi można przebierać, a rejestrują się tam prawie same pasztety. Z facetów to rejestrują się 3 kategorie: faceci skrajnie zakompleksieni, faceci brzydcy, przystojni, tępi ruchacze, którzy chcą przyśpieszyć hurtowe zaliczanie. I kobiety odpowiadają na wiadomości tylko tym ostatnim, bo tylko wygląd i to, żeby koleś był oparty o BMW na zdjęciu się dla nich liczy.

Gość 99latka
12:01 Widzisz, ja nigdy właśnie nie odpowiadałem jakimś cwaniaczkom z gola klatą i ciemnymi okularami na tle bmw. A pisalo do mnie multum takich, a na drugim końcu wiwdomosci były takie od jakiś zakompleksionych, ale wymagającech panów. Dlatego doszłam do wniosku, że to stratatataaa czasu taki portal. Szukam jakiegoś zwykłego, normalnego takiego jak ja. Widać jeszcze nie ten czas.

Gość gość
mnie podrywał kiedyś gościu który był tak nieatrakcyjny że robiło mi sie niesmacznie, spotkałam się z nim.Mały, kurpulentny, świński blondyn - taki siwy z siwymi rzęsami i brwiami, opaolny na czerwono, palce jak małe parówki a wymagania miał, wszędzie oceniał kobiety a mnie traktował jakby przytrafilo mi się nie wiem jakie szczęście że on poświęca mi czas. Jeszcze przyjechał nie swoim autem żeby grać lepszego, porażka taka że niedobrze mi do tej pory a minęło 8 lat.na same wspomnienie chce mi sie rzygać

Gość gość
12:40 Ja kiedyś umawiałem się poprzez sympatie z rok mlodszym, pisalo w się w porządku, wydawał się być poważny, nie szukał tanich rozrywek, po nieudanym związku, chciał poznać kobietę z ktora założy rodzinę, miał swoje zasady, zainteresowania.... Na spotkaniu nic mu nie pasowało, narzekał na wszystko, powiedział, że na zdjęciu wyglądałam inaczej (zdjęcie dałam sprzed pół roku), że mam nieciekawa prAce, że na kawalera takiego jak on nie mam za bardużo szansy ale rozwodnikow z dziećmi to dla mnie byłby w sam raz.Serio, aż w szoku byłam. AHA, był mojego wzrostu a mam 160 cm.w profilu napisał 178.....

Gość gość
Właśnie narzekając kobiety na brak konkretnych rzeczy pokazujecie co jest dla was ważne. Zawsze się wyda, że tylko wygląd, wzrost i kasa stanowi u was o wartości faceta płytkie kretynki myślące cipą. :)

Gość gość
- 13:39 Jakbyś był kobieta to z jakim facetem byś się umowil a z jakim nigdy w życiu?

Gość gość
Do 13:39 To widać że cipa to myślała twoja matka jak lapala Twojego starego:D