Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 pokoje 2 dzieci 2 doroslych lus babcia

Polecane posty

Gość gość

na bardzo nowoczesnym osiedlu w Krakowie. Fajna rodzina ale jak mi wczoraj powiedzieli, ze babcia mieszka z nimi juz 3 rok to nie moglam uwierzyc. Maja tylko dwa pokoje, ni eplanowali wiecej niz 1 dziecko. Maja w domu 11latka i 3latka, ktory za chwile idzie do przedzszkola. Mieszkaja z tym mlodszym w sypalni a salon dzieli babcia z 11 latkiem. Podziwiam ich , ze tyle czasu wytrzymali. Podobno nie bylo az tak zle, bo babcia czasem wyjezdza na weekendy,

Gość gość
No i co plotkaro? Opowiedzialas nam życie jakiejś rodziny i co w związku z tym? Oczekujesz ze będziemy po nich jechać? Ja co prawda teraz mam 100 m segment i 4 pokoje, mieszamy my plus dwójka dzieci, ale jakby moja czy męża mama zachorowała to byśmy ja wzięli bez wahania bez względu na to czy mielibyśmy dwa czy 6 pokoi. Ja z rodzicami i siostra mieszkaliśmy w dwóch pokojach i było dobrze, jakby któraś babcia wymagała opieki to pewnie byśmy ja wzięli a nie oddali do domu starców

Gość gość
Dobrze o nich swiadczy, ze znalezli miejsce dla babci.A wnukom ( zwlaszcz 3latkow) z babcia milej.