Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owłosiony chłopak

Co otym sądzicie?

Polecane posty

Gość Owłosiony chłopak

Witam. Skończyłem 1 gimnazjum i ciekawi mnie to. Otóż w moim roczniku w szkole na początku roku szkolnego prawie nikt z chłopaków oprócz mnie i kilku osób nie miał włosów na nogach. Na koniec 1 semestru miała już połowa chłopaków, a pod koniec roku prawie wszyscy. Dziwi mnie to bo w 2 gimnazjum prawie nikt nie ma, a w nawet nie ma połowa. Dziwi mnie to trochę. Mój jeden kolega, który odwiedził mnie tydzień temu miał już pełno długich włosów, a przed końcem roku szkolnego nie miał nawet jednego. Mi zaczęły rosnąć też w wakacje, ale rok.temu. Dziwi mnie właśnie to, że mój rocznik jest tak owłosiony, myślę, że po wakacjach to wszyscy chłopcy będą mieć włosy na nogach i połowa już na brzuchu tak jak ja.Może wie ktoś dlaczego tak jest. Wiem, że każdy dojrzewa w swoim tempie, ale tu to jest zbiorowe. PS. Uwszystkich robią się nogi jak u małp. usmiech. :)

Gość Owłosiony chłopak
Dodam jeszcze, że w pobliskich gimnazjach tak nie jest. Tam.dopiero w 3 gimnazjum zaczynają rosnąć włosy na nogach u chłopaków. Dlatego mnie to dziwi.